hayranı olduğum film yıldızının maskesini arıyorum yardım edermisiniz

shn312

Kayıtlı Üye
Beyler hayranı olduğum film yıldızının maskesini arıyorum ben kayserideyim bulamadım başka şehirlerde varsa görürseniz parasini yollarım benim adima alsaniz beyler çok önemli amazon felan baktım var ama geç geliyor o kadar vaktim yok maskenin adı winter soldier maskesi
925f1b940d2a56376f7113e54f37df2d.jpg
9d4d101e560dcf37b26eb78dbcd51fd9.jpg

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bizim online sitelere baktın mı ? kaptan amerika 2 filminden kış askeri aklımda ama maskesi nasıldı bulamadım yok mu temsili bir fotoğraf en istanbulda bulabilirim belki sana

Birde Resim Koyda Hocam Konuya Bakanların Aklında Kalsın Çoğu Kişi Konuya Bakar Maske Adını Aratmaz Hemde Buduğu Maskenin Doğru Maske Olduğundan Emin Olsun

bir daha ki sefere içerği yansıtan başlık ile konu açmazsanız ceza alacaksınız bu seferlik düzeltiyorum.
Allah razi olsun hocam [emoji4]

---------- Spam Engelliyici 23:47 ---------- Önceki Mesaj 23:46 ----------

Bizim online sitelere baktın mı ? kaptan amerika 2 filminden kış askeri aklımda ama maskesi nasıldı bulamadım yok mu temsili bir fotoğraf en istanbulda bulabilirim belki sana
Koydum hocam valla bakarsanız çok mutlu olurum allah razı olsun [emoji4]

---------- Spam Engelliyici 23:47 ---------- Önceki Mesaj 23:47 ----------

Birde Resim Koyda Hocam Konuya Bakanların Aklında Kalsın Çoğu Kişi Konuya Bakar Maske Adını Aratmaz Hemde Buduğu Maskenin Doğru Maske Olduğundan Emin Olsun
Koydum hocam [emoji4]

maske güzel ama sen bunu takıp dışarı çıkarsan dayak yersin :D

Hayranı olduğum film yıldızı deyince neden benim aklıma kötü şeyler geldi ya. Töbe töbe. Gece gece ya :)

Hayranı olduğum film yıldızı deyince neden benim aklıma kötü şeyler geldi ya. Töbe töbe. Gece gece ya :)
Uykusuzluktandir hocam oo uykusuzluktan [emoji1]

---------- Spam Engelliyici 23:58 ---------- Önceki Mesaj 23:57 ----------

napacan kardeş bu maskeyi kuyumcumu soyacan :)
Burda siz ytpara ailedeki kardeşlerim abilerim diyim özgün kanal acıcam çok güzel olcak inşallah yakinda burdayım şimdilik bu kadar diyim [emoji1]

Uykusuzluktandir hocam oo uykusuzluktan [emoji1]

---------- Spam Engelliyici 23:58 ---------- Önceki Mesaj 23:57 ----------

Burda siz ytpara ailedeki kardeşlerim abilerim diyim özgün kanal acıcam çok güzel olcak inşallah yakinda burdayım şimdilik bu kadar diyim [emoji1]

anladım mua gibi yada muratabigf gibi farklı bi stil oluşturacaksın. gideri var ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri