Hayrettinin Çalıştığı Partner Hk. ?

jackjones53

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Hayrettin Videoların Sonunda BuzzmyVideos Partnerini Yayınlıyor Bildiğiniz gibi işte sizde katılmak ıstıyosanız tıklayın vs. vs. bu partner hakkında bilginiz varmıdır nedir ne değildir ? Yeni bir kanal açıcamda başvurmalımıyım özgün olucam.

Arkadaşlar Hayrettin Videoların Sonunda BuzzmyVideos Partnerini Yayınlıyor Bildiğiniz gibi işte sizde katılmak ıstıyosanız tıklayın vs. vs. bu partner hakkında bilginiz varmıdır nedir ne değildir ? Yeni bir kanal açıcamda başvurmalımıyım özgün olucam.

Dostum hayrettin çalışıyorsa boş kanalı almayacağı kesin özgünde olsa baya izlenim lazımdır. Partnerin ana sayfasına gir e posta at şartlarınız nedir ödeme yönteminiz kaç ayda bir kapananı ödüyo musunuz hangi içerikleri kabul ediyonuz vs vs onlar geri dönüş yapar

daha yen, adam konusunu açtı müşteri destek cok kötü kapanan özgün kanalların takipcisi bile olmadını söyledi.İyi düşün

Bir kanalımda Çalıştığım partnerdir.Yetkilinin telefon numarası var en ufak bir şeyde arıyorum sağolsun gayet ilgili büyük bir özgün kanalın varsa önerebilirim.İlla partnere geçeceksin bmv iyidir ama yinede sorunları kendin çözebiliyorsan en iyisi hep adsensedir

---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:23 ----------

daha yen, adam konusunu açtı müşteri destek cok kötü kapanan özgün kanalların takipcisi bile olmadını söyledi.İyi düşün

Onu kim dedi ? Ben her daim arıyorum emre beyi destekleri 10 numara ama kanaldan kanala ayrımcalık yapıyorlarsa (ki hiç sanmam) orasını bilemem.

Paran varsa land rover . Paran yoksa game over diyim sen anla . Yeni kanalların yüzüne bakmaz.

benim eski bir özgün kanalda bu partnere bağlı.ödemeleri sterlin ile alıyorum.türkçe desteği var bu güzel ve en önemlisi videolarınız özgün ise kanalınızı kopyalayan arkadaşlara otomatik olarak eşleşeniniz gidiyor.ç

Valla benim büyük özgün kanalım yok ben yeni bir kanal açıp ilerlemeyi planlıyorumda alırlarmı dıye merak etmiştim birde sağlammıdır diye sizin yorumlarınızla sağlam oldugunu anlamıs oldum zaten hayrettinde çalışıyor yavaş yavaş büyürsem başvuru yapıcam

Aklımda müthiş bir proje var, uzun zamandır düşünüyorum bende, izlenim oturduğu zaman bende başvuruda bulunacağım.

Mobil olarak gönderildi.

Bir kanalımda Çalıştığım partnerdir.Yetkilinin telefon numarası var en ufak bir şeyde arıyorum sağolsun gayet ilgili büyük bir özgün kanalın varsa önerebilirim.İlla partnere geçeceksin bmv iyidir ama yinede sorunları kendin çözebiliyorsan en iyisi hep adsensedir

---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:23 ----------

Onu kim dedi ? Ben her daim arıyorum emre beyi destekleri 10 numara ama kanaldan kanala ayrımcalık yapıyorlarsa (ki hiç sanmam) orasını bilemem.

http://www.ytpara.com/youtube-ban/90411-ozgun-kanali-banlayan-youtube-ekibi.html

işte hocam burda adam baya bildin saydırmış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri