Hayvancılıkta para var :)

merkezi haber

Yasaklanmış
kedi köpek tarzı videolar yüklemeye başladım yeni bir kanal açtım ve video ararkan bu adamın aylık kazancını merak etmedim degil süper izlenim alıyor

zefrank1 - YouTube

adam anasını ağlatmış youtuben:D

ek bilgi : Bir günde en çok kazandığım parayı hayvanlarla ilgili olan videomdan almıştım.

hayvandan çok ekmek yedim :) özellikle vahşi kediler ve köpek videolarından.kedi videoları pek izlenmedi ama köpek aslan,kaplan çita vs deli gibi izlenim alırdı.sırf bunları gördükten sonra özgün köpek videoları çektim ekledim süper abone geliyordu.alt yazı çalışmaları dahi yapıyordum ama ekimde özgün kopya spam ne varsa yt kapattı hepsini.kanallar 6-7 ay çalıştı.şimdi yine atıyorum yavaş yavaş izlenim almaya başlaıyorlar.

hayvandan çok ekmek yedim :) özellikle vahşi kediler ve köpek videolarından.kedi videoları pek izlenmedi ama köpek aslan,kaplan çita vs deli gibi izlenim alırdı.sırf bunları gördükten sonra özgün köpek videoları çektim ekledim süper abone geliyordu.alt yazı çalışmaları dahi yapıyordum ama ekimde özgün kopya spam ne varsa yt kapattı hepsini.kanallar 6-7 ay çalıştı.şimdi yine atıyorum yavaş yavaş izlenim almaya başlaıyorlar.

sadece miyavlayan bir kedi videosu koydum amatör çekim ve hiç bir yerde logo vb birşey yok seslendirme yok ama görsel işitsellik verdi şaka gibi ya :) yakında tuvaletini yap çek ona da verirler

domuz kesimi,domuzun başına baltayla vurmak,canlı hayvan derisi yüzmek,hayvan apseleri,canlı canlı pişirmek gibi iğrenç şeyler mükemmel hit yapıyor.söylemesi :D

şöyle bir durum var youtube da. hani bilen biliyordur elbette de yine de söyleyeyim. "kendi" hazırladığın video isterse 1sn lik olsun youtube un gözünde harika bir şey konumunda. yahu dün fotoğraflar buldum bir kaç tane. ilginç geldi. online movie maker ile birleştirdim mp3 yaptım attım kanala. 12 sn lik falandı video. ses yoktu. 1 dk içinde +301 yazısını gördüm. o kanal para kazanması engellendi. şimdi açmaya uğraşıyorum da. açarken de yeni kanal açtım onunla uğraşıyordum. tesadüf bir video buldum 15 snlik. güncel. ekleme saatim 02:53 +301 de. büyük ihtimal sıcak bir video olduğundan oldu bu da. yani diyeceğim kendiniz fotoğrafları birleştirip video yapsanız o bile alıp başını gidiyor burada. nasıl anlıyorsa artık :D

domuz kesimi,domuzun başına baltayla vurmak,canlı hayvan derisi yüzmek,hayvan apseleri,canlı canlı pişirmek gibi iğrenç şeyler mükemmel hit yapıyor.söylemesi :D

senin kanal sadistlik üzerine mi ? :)

---------- Mesaj saat 03:07:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:03:47 civarında gönderildi. ----------

o kadar kedi içinden ünlü bir kedi bulmuşsunuz demekki :))

yeni yetenekler keşfedeceğim miyavladıkça kulağın pasını silen :)

an itibariyle yeni açtığım 3 tane hayvan kanalımın para kazanmaları kapatıldı arkadaşlar( ve eşleşen veren video sayısı epeyce fazla). konuyu okudum açayım dedim belki biraz ekmek de ben yerim dedim ama yedirtmiyorlarmış :) boşa emek harcamaya gerek yok anlaşılan.

an itibariyle yeni açtığım 3 tane hayvan kanalımın para kazanmaları kapatıldı arkadaşlar( ve eşleşen veren video sayısı epeyce fazla). konuyu okudum açayım dedim belki biraz ekmek de ben yerim dedim ama yedirtmiyorlarmış :) boşa emek harcamaya gerek yok anlaşılan.

bende konuyu açtığım sıralarda kanalı açıyordum 14 abonem oldu :) logolu ve sahibinin çektiği videoları paylaşmayacaksın doğal amatör olsun :)

bende konuyu açtığım sıralarda kanalı açıyordum 14 abonem oldu :) logolu ve sahibinin çektiği videoları paylaşmayacaksın doğal amatör olsun :)

logosunu kendim bastım videoların öyle bulduğum ilk videoyuda atmadım. bana mı garezi var youtube'un yani :) tek temennim adsenseye bağlamadığım yoksa diğer kanalların para kazanmalarıda gidecekti :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri