Hazine arazisini işgal edip utanmadan 100 yıllık çamları kesen adam

T
  • Kullanıcı tilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

tilo

Guest
Adamın biri devletin hazine arazisini işgal etti bir de utanmadan 80-100 yıllık çamları kesmeye başladı. Ben bu adamı şikayet etmek istiyorum ağaç kesmenin çok büyük cezası var diye biliyorum ama nereye şikayet edeceğim hakkında hiç bilgim yok bilen var mı?

Şikayet etsen nolcak kardeşim.Şikayet ettiğin makamdaki insanlarda sömürüyor.
Devlet zaten sömürüyor.
Zihniyet bitmiş artık ölmüş artık.Paraleliydi osuydu buydu.
Devleti sömürüp halkı kandırmaya devam ediyorlar nabıcaksın.
Eğitime önem verilmediği sürece gelişmez ülkeler..
Adam uçak yapar biz havaalanı.Aradaki fark bu ama kimse anlamaz yapacak bişey yok.

181 hattını arayabilirsiniz

eyvallah geçen birini şikayet etmişler jandarma geldi ben de jandarma sanıyordum demek 181 ok

---------- Spam Engelliyici 19:45 ---------- Önceki Mesaj 19:41 ----------

Devlet zaten sömürüyor.
Adam uçak yapar biz havaalanı.Aradaki fark bu ama kimse anlamaz yapacak bişey yok.
Çam kesmenin çok büyük cezası var hocam hele orman ise 5 yıl hapis var. burası orman vasfında değil ama devletin sonuçta yani hepimizin. bu ********ler orman bırakmadı heryeri işgal ederek bir de bunu yapan adam zengin.

zıt görüşlü 2 haberciyle iletişime geçebilirsin , medyada yer alması çok faydalı olur.

orman müdürlüğüne başvurursan o kişi hakkında suç duyurusunda bulunur

çok yüklü bir para cezası ve hapis cezası var

adam ağaç kesiliyo diyo siz devlet millet siyaset herşeye bulaşmışsınız ara 181 i şikayet et yakalarlarsa adamın g**nden kan alırlar

Etsende bir faydası olacağını düşünmüyorum açıkçası.

hep aynı laflar siz bakmayın bunlara gerekli yerlere müracaat edin

direk jandarmayı ara söyle ,adamın bir tarafından kan alırlar,hapis cezası var ağaç kesmenin

Devlet zaten sömürüyor.

Bir yazıda bütün klişeleri kullanmışsınız , tebrik ederim. Bu yazdıklarının bir düşüncenin ürünü olduğunu bile kabul etmek istemiyorum . Klişe diyip geçiyorum , ekşide gördüklerinin falandır dimi bunlar.

Bir yazıda bütün klişeleri kullanmışsınız , tebrik ederim. Bu yazdıklarının bir düşüncenin ürünü olduğunu bile kabul etmek istemiyorum . Klişe diyip geçiyorum , ekşide gördüklerinin falandır dimi bunlar.

Ekşi de üyeliğim yok.Oralara takılmıyorum.Bütün bu laflar da zaten yaz yaz bitmez hepsi birbirini kovalıyor aslında.Sana göre klişe gelebilir yapcak bişey yok.

80-100 Yıllık çınarları kesiyor köyde kimse tepki vermiyorsa senden başka yazık demekten başka bişey gelmiyor içimden

En iyisi jandarmayı aramak
Bu arada harbiden adam ağaç kesiliyor nereyi arayayım demiş yorumlara bak ağaç bile siyaset aleti olmuş aferim vallahi size

fotoğraf ile belgelendirebilirsen ve bunu hem jandarmaya hemde bulunduğun ildeki valiliğe doğrudan ihbarda bulunursan o kişiye o çamları tekrar diktirirler.

şu konu bile siyasete çevrildi

gerçekten YT bitmiş olmalı bazıları işsizlikten ne yapacağını şaşırdı

Jandarma'yı arayın hocam arkadaşların dediği gibi. Gereğini yaparlar. Yeter ki adamı suç üstü yakalasınlar yada ellerinde delil olsun . Önemli olan bu.

Gerçekten cezası büyük olacaktır.

Bu arada işin içine siyaset karıştıran arkadaşım amacın neydi ki ? Bir duyarlı arkadaşımız yardım istemiş. Yardım etmek gerekmez mi ? Yoksa sadece eleştirelim değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri