Hazır hesap satma çakallığı

• Kullanıcı jixmy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İfşa edinki kimse almasın ondan. Yoksa 2 gün sonra gelir konu açarlar kategorim flaglandı,kategorime telif yağdı gibi vs.

Kanal takip programlarında kategorilerimizi bilmiyorlar :) olsa adminler izin vermez incelenipte açılıyor konu.

Onu bilmiyordum bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Bot sahipileri zaten bottan kazanıyolar bizim kanallarla uğraşmazlar bence :)

Beni bilen bilir ben kanal açtıgım için yt ye video bile yüklemiyorum kanallar temiz olsun diye kazandıgım kanal başı 50 krş ben helal paranın pesindeyim yapan varmıdır yokmudur bilmem ama kesinlikle güvendiginiz kişiler hariç forumda alış veriş yapmayın

şu forumda +15 onaylı kanalı babam satsın almam. önceden minnos vardı ytkoray vardı bi onlardan alıyoduk. şimdi forza [MENTION=14216]caner1992[/MENTION] :)

forumdan arkadaş bu alalı 1 haftayı geçmiştir 10 gün olmuştur +15 onaylı 50 tane kanal daha hiç kullanmadım allahtan, konuyu görünce arkadaşı deneyim dedim. forumda satıcı bu ifşa edeyimmi şimdi ? yani kötü niyetide yoktur belki günahınıda almamak lazım fakat saklayıp napıcak hesapları biri öneride bulunsunda ona göre şey edicem.

böyle birini suçlamaya hakkınız yok kimsenin günahını almayın

Herkesin Rıskı Kendine Birgünde olsun merak edip bakmadım güvendiginiz kişilerle alışveriş edin Zarar gelmeyecektir [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] gelincede :) Sagolsun Baya zamandır Maillerini Benden Tedarik ediyor Özel bişey yaptıgım yok ama Bu tarz konularda sagolsun adıma yer verir :)

Herkesin Rıskı Kendine Birgünde olsun merak edip bakmadım güvendiginiz kişilerle alışveriş edin Zarar gelmeyecektir [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] gelincede :) Sagolsun Baya zamandır Maillerini Benden Tedarik ediyor Özel bişey yaptıgım yok ama Bu tarz konularda sagolsun adıma yer verir :)

Ben de sağlam bir arkadaşımın tavsiyesi ile sana gelmiştim ben de senden ve maillerinden çok memnunum :) gerçi bu ay son aldıklarımı daha kullanamadım
harç borç muhabbetine çift vardiya çalışıyorum bünyem dayanmıyor ama
1-2 haftaya biter onlar gelirim yine
ben de düşünen arkadaşlara tavsiye ediyorum caner candır :p:)

Onaysız kanal alıyorum, kanalı kendim oluşturuyorum. Kafamda soru işareti kalmıyor.
Beyin Bedava...

Ben de sağlam bir arkadaşımın tavsiyesi ile sana gelmiştim ben de senden ve maillerinden çok memnunum :) gerçi bu ay son aldıklarımı daha kullanamadım
harç borç muhabbetine çift vardiya çalışıyorum bünyem dayanmıyor ama
1-2 haftaya biter onlar gelirim yine
ben de düşünen arkadaşlara tavsiye ediyorum caner candır :p:)

Eyvallah Kardeşim Teşekkür ederim Bu güzel Düşüncelerin İçin :)

Onaysız kanal alıyorum, kanalı kendim oluşturuyorum. Kafamda soru işareti kalmıyor.
Beyin Bedava...

Abi hala toplaşcaz fırsat olmadı bi görüşemedik tekrar
şöyle çekirdek kişiler bi toplansak diğer arkadaşları ben organize ederim [MENTION=13134]stone[/MENTION] ve kankiside gelir ee artık mekanı [MENTION=13134]stone[/MENTION] seçer :p

Bunlar neki?
Forumda neler neler var.
Forumun zaten %70'i 6 haneli kazanıyor %30'u 4 haneli sorsan herkes villada yaşıyor.
Bilmesek bu işleri.
Neyse olur öyle şeyler takma kafana.

Boş mail alın kendiniz kanal oluşturun.
Aklınızda şüphe kalmasın.

En komiği bazıları 100 tane hesap dağıtıyor mesela partner veya onaylı kanal adama hemen çakal muamelesi ediliyor ama diğeri parayla satıyo ozman güvenilir oluyor :D

bugüne kadar hep +15 onaylı kanal aldım şükür kazanıyorum ama bu aklıma gelmemişti valla onca vakit.. aldığm kişiler bellidir ama bundan sonra 2 kat takip edicem bakalım aldığım kişiler ne kadar dürüstmüş

benim kafam rahat, kanal aldığım kişi benim yüklediğim videoları kopyalayamaz nasılsa, kopyalayan kişide engel verir :)

Bunlar neki?
Forumda neler neler var.
Forumun zaten %70'i 6 haneli kazanıyor %30'u 4 haneli sorsan herkes villada yaşıyor.
Bilmesek bu işleri.
Neyse olur öyle şeyler takma kafana.

Boş mail alın kendiniz kanal oluşturun.
Aklınızda şüphe kalmasın.

demek sen bilmiyorsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri