Haziran Adsense Banları

Adsense Hesaplarınızda Son Durum Nedir ?

• Kullanılan toplam oy
    111

ermannn35

Yasaklanmış
Bu konuyu üzülerek açıyorum ancak 10-15 dk önce banlanmalar başladı arkadaşlar.

Hakkımızda hayırlısı olsun.

EDİT : 08:14 ' te geldi banlanma maili.

Son düzenleme:
07:57 de banlanmış hesap.4. ödemeyi alacaktı ve hesapta telif dahil hiçbir sorun yoktu cunku içinde video dahi yoktu.

Son düzenleme:
21 haziran adsense kapakları

evet an itibarı ile benimde adsense banlandı, anlaşılan yarın sabaha kadar banlar devam edecek,
geçen ay ödeme almıştım bu aykapandı(spamdaydı adsense)

---------- Spam Engelliyici 08:36 ---------- Önceki Mesaj 08:34 ----------

evet an itibarı ile benimde adsense banlandı, anlaşılan yarın sabaha kadar banlar devam edecek,
geçen ay ödeme almıştım bu aykapandı(spamdaydı adsense)

Yeni mesaiye başlamıştım ohh bansız bir ay daha geçirdik diye : ( Şuan adsense hesaplarına bile giresim yok.

Banlanan arkadaşlar spamdamıydı bağlı kanallardan 1 i veya fazlası telif topluluk yemişmiydi bildirirseniz yol gösterici olur.

Yeni mesaiye başlamıştım ohh bansız bir ay daha geçirdik diye : ( Şuan adsense hesaplarına bile giresim yok.

Banlanan arkadaşlar spamdamıydı bağlı kanallardan 1 i veya fazlası telif topluluk yemişmiydi bildirirseniz yol gösterici olur.

boş bir kanal baglıydı hocam videol silmiştim. düşün yani boş videosuz kanalı banladıalr bildiğin.

2 nci ödeme alacak olan ve spam adsenseler banlanıyor gibi, daha önce spam adsenselerim vardı ödemede almamıştı banlamadılar, sanırım daha önce ödeme alan spamları uçuruyorlar

Bana saat 08:14 te mail gelmiş banlandığına dair. Daha geç saatlerde gelen var mı ?

Beyler şimdi tüm hesapları teker teker kontrol ettim. 18 Adet adsense 9 adeti Türk diğerleri Almanya İngiltere Ve Amerika olmak üzere sadece 1 adsense banlı . oda Geçtiğimiz ay spama düşen adsense idi. diğer 17 adsense hesabında topluluktan kapanma , teliften kapanma vs flagtan kapanma hepsi mevcut ama spama düşen yok. 4. ödemesini alacak olanda var 2. ödemesini alacak olanda var pinlenmemişte var İlk ödemesini alacak olanda var.

Banlanan Hesapta 2. ödemesini alacaktı.

Bir korkuyla girdim ama banlanmamış çok şükür. Banlananlar saatlerini yazarsa devam edip etmediğini anlarız. Anlaşılan bugün bize rahat yok

Beyler ricam banlanan arkadaşlar, banlandıkları saati ve kaçıncı ödemeyi alacaktırlar yazabilirmi birde adsense ile ilgili birkaç yorum.

İlgiisi olmayan kişiler bence saçma sapan yorumlar yapmasın kimseyi strese sokmasın. Sadece konu ile ilgisi olan arkadaşlar bu tür yorumlar yazarsa daha iyi olur bence.

bir açıklamada ben yapayım, 3 adsensem var
1 nci adsense geçen ay ödeme almıştı spamdaydı adsense kapatmadım - banlandı
2 nci adsense geçen ay ödeme aldı spamdaydı adsenseyi kapatmıştım - şuan duruyor
3 ncü adsense daha önce ödeme almadı spamda adsense kapatmadım - şuan duruyor

durumlarda değişiklik olursa yazacam tekrar
(ödeme alınan ayda adsense sapmdaydı)

Son düzenleme:
Alakası var mıdır bilmiyorum ama dünden beri sağlam adsenseye kanal bağlanamıyordu,durum hala aynı var mı aynı sorunu yaşayan?

adsense spama düştüyse yani yeni bir kanal bağladınız 1 saat veya 1 gün sonra kapandıysa o adsenseden ödeme alınmıyor.. spama düşmediği halde kanalları açık olan adsenseden ban yiyen varmı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri