Haziran Ayı Kazançları Kesinleşmedi

Valla ben mail attım tabi bizi takan birisi olursa geçen sefer mail attığımda botları cevap vermişti :)

Allah Razı Olsun..çok teşekkurler...o kadar çok aradım ki bu mail adresini bir türlü bulamadımm....eğer her hangi bir yerin tlefonu lazım olursa mesaj atman yeterli. özellikle resmikurumlar, ankarada yaşadıgım için çok kolay bir iş b u benim için..santral operatörüyüm bir çok kuruluşun telefonu bende mevcut...ama bu youtube iletişim bilgisini aylardır arıyorum henüz telefonunu bulamadım..bulursam mutlaka iletirim.saygılar. ve teşekkurler..

Allah Razı Olsun..çok teşekkurler...o kadar çok aradım ki bu mail adresini bir türlü bulamadımm....eğer her hangi bir yerin tlefonu lazım olursa mesaj atman yeterli. özellikle resmikurumlar, ankarada yaşadıgım için çok kolay bir iş b u benim için..santral operatörüyüm bir çok kuruluşun telefonu bende mevcut...ama bu youtube iletişim bilgisini aylardır arıyorum henüz telefonunu bulamadım..bulursam mutlaka iletirim.saygılar. ve teşekkurler..

Rica ederim hocam , umarım bir sonuca ulaşırız.Cevap gelirse bilgilendirirseniz çok memnun oluruz.

Yok arkadaş bizi takan yok [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam bu neden kaynaklanıyor o kadar kişi arasında bizimki mi boyle oldu sadece anlamıyorum

Adsense hesaplariniz yenimi,yada pin girilmis dogrulanmis hesaplarmi,ise yani youtube kanallari acip bu ise girisinizde yenimi adsense gibi.Ilk kez odeme mi alacaksiniz.Eger bunlara cevaplariniz evet ise bekleyin,illaki yansiyacakdir,paranizin ustune yatmaz google bvi aksi durum olmadikca.Halen adsenseniz kanaliniz da aciksa sorun yoksa illaki bir sekilde yansiyacakdir.

Adsense hesaplariniz yenimi,yada pin girilmis dogrulanmis hesaplarmi,ise yani youtube kanallari acip bu ise girisinizde yenimi adsense gibi.Ilk kez odeme mi alacaksiniz.Eger bunlara cevaplariniz evet ise bekleyin,illaki yansiyacakdir,paranizin ustune yatmaz google bvi aksi durum olmadikca.Halen adsenseniz kanaliniz da aciksa sorun yoksa illaki bir sekilde yansiyacakdir.

Adsense hesabım yaklaşık 2 yıllık,
Defalarca ödeme aldım,
Adsense hasabım açık tıkır tıkır işliyor,
Para kazanmaya açık olup da kapanan kanalım yok.
Sabırla bekliyoruz.

Valla hocam benimki de 5 senelik hesap.Düzenli olmasa da daha önce normal olarak da youtube ile de para aldım.Hatta en son nisan ayında ödeme aldım.Ama hala bekliyoruz.:(

Valla hocam benimkide 2 yıllık hesap site üzerinden çalşıyordum 2 ay oldu youtube üzerinden kazanmaya başlayalı son 1 yılda 2 bin dolar üzeri parada aldım hala sayaçlar falan tıkır tıkır işliyor.kapanan kanalımda yok beni şaşırtıyor yani iyice inşallah paranın üzerine yatmaz gelecek para yüklü yani üzer beni ilginiz için teşekkürler ayrıca

10 yıllık hesap nerdeyse.düzenli ödeme alıyorum.Halen Kesinleşmedi kanalım.Adsense tertemiz uyarısısız.Saat gibi işlemeye devam ediyor youtube dan para gelmiyor sanırım haziran kazancımız.Sorun youtube da yanı sanırım

benım adsense hesabımda en az 4 yıllık bununla alakalı olabılır anladıgım kadarıyla parası kesınlesmeyen arkadasların hesapları hep eski hesap olanlar. inş yakında yansır panele

benimde 1,5 aylık hesap .düzenli ödeme daha alamadım. Halen Kesinleşmedi kanalım 250 doları civarı.Adsense tertemiz uyarısısız.Saat gibi işlemeye devam ediyor youtube dan para gelmiyor sanırım haziran kazancımız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri