Valla bende ilk defa bu kadar bekliyorum kontörüm olsa arardım google amcayı 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla bende ilk defa bu kadar bekliyorum kontörüm olsa arardım google amcayı![]()
Bende çıkann uyarı şu
YouTube'da Barındırılan İçerik için AdSense raporları, 1 Nisan 2013 itibariyleYouTube Analytics adresinden yönetilmektedir. Daha fazla bilgi edinin.
Ne araması hocam ben mail atacam hesabı komple kapatırlar diye çekiniyorum![]()
youtube nin mail adresini verir misin mesaj atayım..ruhum daralmaya başladı açıkcası..
Valla ben mail attım tabi bizi takan birisi olursa geçen sefer mail attığımda botları cevap vermişti![]()
Allah Razı Olsun..çok teşekkurler...o kadar çok aradım ki bu mail adresini bir türlü bulamadımm....eğer her hangi bir yerin tlefonu lazım olursa mesaj atman yeterli. özellikle resmikurumlar, ankarada yaşadıgım için çok kolay bir iş b u benim için..santral operatörüyüm bir çok kuruluşun telefonu bende mevcut...ama bu youtube iletişim bilgisini aylardır arıyorum henüz telefonunu bulamadım..bulursam mutlaka iletirim.saygılar. ve teşekkurler..
Adsense hesaplariniz yenimi,yada pin girilmis dogrulanmis hesaplarmi,ise yani youtube kanallari acip bu ise girisinizde yenimi adsense gibi.Ilk kez odeme mi alacaksiniz.Eger bunlara cevaplariniz evet ise bekleyin,illaki yansiyacakdir,paranizin ustune yatmaz google bvi aksi durum olmadikca.Halen adsenseniz kanaliniz da aciksa sorun yoksa illaki bir sekilde yansiyacakdir.
Adsense hesaplariniz yenimi,yada pin girilmis dogrulanmis hesaplarmi,ise yani youtube kanallari acip bu ise girisinizde yenimi adsense gibi.Ilk kez odeme mi alacaksiniz.Eger bunlara cevaplariniz evet ise bekleyin,illaki yansiyacakdir,paranizin ustune yatmaz google bvi aksi durum olmadikca.Halen adsenseniz kanaliniz da aciksa sorun yoksa illaki bir sekilde yansiyacakdir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.