[MENTION=1]Muslera06[/MENTION], Mübarek Abi ben ayın sonuna kadar banka hesabımı girmezsem problem olur mu? Bilen arkadaşlar varsa da cevaplayabilir mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet benim hesabım web sitem üzerinden aldıgım hesap.Sitemde reklamlar halen duruyor.Siteden gelen kazanc kesinlesti.arkadaşlar hesaplarınız web site üzerinden alınmış hesaplar muhtmelen o kadar eski olduğuna göre.Ben youtube işine gireli birkaç aydır web sitelerden reklamları kaldırdım.Sizde böyle mi yaptınız? Bu nedenle mi hesaba geçmedi paralar bilmiyorum aklıma hiç sebep de gelmiyor
Her ay odeme geliyordu da bu ay mi sorun olfu evet sitelerim ile youtube ayni hesapta ama aklima gelen tek sey acaba Türkiye lokasyonlu kullandigimiz anlasildi mi biliyotsunuz turkiyeden youtube para kazanma henuz aktif deil
geçen ay da vardı böyle 2 arkadaşlar. benimde 1 hesap kesinleşmedi. Noldu acaba onların durumu.
Biraz forumu araştırdım buldum yani sorun yok site için adsense alıp youtube kullananlarda bu sorun yaşanıyormuş ödeme günü kesinleşiyormuş youtube kazançları haberi olsun herkesin panik yapmaya gerek yok yani ay sonunu bekleyip tecrube etmiş olucaz herkese iyi geceler
benim de site için adsense.Sorun anlaşıldı şimdi nasıl cozucez onu dusunelim. Öbür aya yansımamazı lazım aç kalırız
Kazancı yansıyan var mı arkadaşlar ?
Benimki hala aynı ynsıyan bişey yok kardeşim bu ay alamayacağımız belli yani gelecek ay inşallaho deil bu kur yüksekti gelecek ay öyle olmayacak
![]()
Kazancı yansıyan var mı arkadaşlar ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.