Haziran Ayı Ödemeleri İşleme Girmeyenler Var Mı?

benim param yatmamış hala.(kocaeli iş bankası)
adsensede para yattı gözüküyo. gmaile de ''Kısa süre önce size bir ödeme gönderdik'' mesaj gelmiş ama para mara yatmamış :(

hocam işleme dün gece mi girdi yoksa daha önce mi girmişti..büyük ihtimalle bankadan onay bekliyordur

aynı sorun geçen ay iş bank da bende yaşadım ayın 30 unu bekle banka parayı bir şey demeden kabul etmiyor geri gidiyor tekraar başka banka giriyorsun ona geliyor sıkıntı yapma yada gün içerisinde gelebilir dostum

vöh, önümüz bayram ya. parayı bugün aldım aldım. yoksa bankayı aricam yarın.

Arkadaslar konunun biraz disinda ama bilen biri cevaplayabilirmi?
Vanka dogrulama kac gun icinde geliyor?
Ben iki gun biliyodum bugun 3. Gun hala gelmedi

Arkadaslar konunun biraz disinda ama bilen biri cevaplayabilirmi?
Vanka dogrulama kac gun icinde geliyor?
Ben iki gun biliyodum bugun 3. Gun hala gelmedi

hocam banka hesabını bir daha kontrol et istersen.. belki bir hata vardır.. ya da bu aralar ödemeyle ugrastıgı icin google gec gönderebilir..

hani bazıları diyor ya fazladan para yattı.. acaba bize de öyle bir şey olur mu :) anladığım kadarıyla 1K 'nın üzerindeki ödemeler geç yatırılıyor.. o baremin altındaki adsense dün yattı bu adsense halen yatmadı

hani bazıları diyor ya fazladan para yattı.. acaba bize de öyle bir şey olur mu :) anladığım kadarıyla 1K 'nın üzerindeki ödemeler geç yatırılıyor.. o baremin altındaki adsense dün yattı bu adsense halen yatmadı

hocam onla alakası oldugunu sanmıyorum 2 adsenseden 4k geldi dün.. bu gün mebla biraz yüksek ama alakalı oldugunu sanmıyorum.. ufak meblagları da bekleyenler var.. beklemeye devam bakalım...

1k ve üstüyle alakası yok hocam 3 adsensenin de ödemeleri de dün 1 k nın fazla üstü idi yattı

google nakit akışında problem var sanırım bu gün de pas gecti adamlar bizi..:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri