Haziran Bitti Onay Yok Ret Yok?

• Kullanıcı guney01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

guney01

Kayıtlı Üye
Haziran da bitti son 1,5 saat. Ne onay var ne ret? Ne olacak bu işin sonu?
Önceki ertelemelerde nasıl oldu acaba son gün 1 ay sonraya mı ertelediler yoksa tarih geçtikten sonra mı ertelendi? Var mı bilginiz arkadaşlar_?

Adamların buna sorun gözüyle baktıklarını sanmıyorum,
Ortada bir sorun olsa çoktan halledilmişti
Hatta reklam sorunu da yok

Ve yeni yılda geçse yinede değişen birşey olacağını sanmıyorum

Milyonlarca kanal onayı beklemekte, ister spam olsun ister özgün, adamlar napıyor, günlük 50 100 kanalı manüel onayliyorlar

Yeni sistem artık böyle, yapacak birşey yok, elden birşey gelmiyor malesef

Milyon rakamın yanında 50 100 kanal hiç birşey demek

Kanalların spam ise 2118 olsa bile onaylanmayacak...ac %100ozgun sartlari karsila 2 haftada onaylanir...2013 5 sene oncesi de kaldi..spam bitmiştir

Hayir spam değil. Foto slayt kendi sesim haber videolari...

Amerika saat olarak 8 saat geriden geliyor. Sabaha netleşir

Kanalların spam ise 2118 olsa bile onaylanmayacak...ac %100ozgun sartlari karsila 2 haftada onaylanir...2013 5 sene oncesi de kaldi..spam bitmiştir

sürekli aynı şeyleri yazıyorsun bittiyse git kardeşim tutanmı var. bu forumun çoğunluğunun ne iş yaptığını bilmezmiş gibi sürekli aynı yazılar sıktın artık.

ek olarak ay sonuna focuslanmayın kesinleşme değil neticede tahmini bu hafta içinde onayları yapacaklar açıklamalara göre.

sürekli aynı şeyleri yazıyorsun bittiyse git kardeşim tutanmı var. bu forumun çoğunluğunun ne iş yaptığını bilmezmiş gibi sürekli aynı yazılar sıktın artık.

ek olarak ay sonuna focuslanmayın kesinleşme değil neticede tahmini bu hafta içinde onayları yapacaklar açıklamalara göre.
Fikir ozgurlugu sucmu oldu? Sanami soracagim ne yazacağımı? Neden gideyim ben spam yapmiyorum %100 ozgun kanalim var

Fikir ozgurlugu sucmu oldu? Sanami soracagim ne yazacağımı? Neden gideyim ben spam yapmiyorum %100 ozgun kanalim var

%100 özgün kardeş senin onaya ihtiyacın yok o yüzden burada onay bekleyenler hakkında yorum yapma. git özgün konulara yorum at. seni ilgilendirmediği halde yorumlarındaki karamsarlığı görmek istemiyorum ben. ve bunu bilgiye dayanarak yapmıyorsun.

Bence de sadece can sıkmak için yazma kardeşim. Git başka konulara neden insanların umudunu kırıyosun düzenli aralıklarla yazarak !!!

%100 özgün kardeş senin onaya ihtiyacın yok o yüzden burada onay bekleyenler hakkında yorum yapma. git özgün konulara yorum at. seni ilgilendirmediği halde yorumlarındaki karamsarlığı görmek istemiyorum ben. ve bunu bilgiye dayanarak yapmıyorsun.
Bilgiye dayanarak yapmiyormuyum?! gorunen koy kilavuz istemez..dahada yazmiyorum..

Yahu forumda bile ben spamcı değilim Full özgünüm vs diyenlerde sayısı kanal onay aldı.
Yok spam bitti onaylanmayacak yok öldük bittik vs demek saçmalamaktan başka birşey değil.
Tüm özgünleri 1 günde onaylayıp, spamları reddetseler herkes karalar bağlayabilir sorun olmaz.
Şöyle birşey var, geçen ayda onay bekleyen kanallarda %1 onayladıysa bu ay çok çok olsun %3 onaylasın.
YT'nin sayıyı biraz arttırdığı kabul edilir tabiki ama diğer tüm teoriler hala tutarsız.

Ciddi ciddi bu ay onaylamalar başlayacak yazısına inanalar var. Ekimden önce çok zor, eğer zor günler için kanal yapmadıysanız sağlam kanal bulabilmek zor.

Spam bitmez yt bitirmek isterse biter onlarında bitmesi işine gelmez. Spam fazla azaltmak istiyorlar yt çöplüğe dönmüş .olay bence bu..

sıkı takip ettiğim reklam çıkmayan kanallarda (spam ) 2 gündür reklam görmekteyim muhtemeldir ki bir işlem sırası var gibi beklemek en kolay çözüm bu sürecte ümitsizlik yok heleki youtube rakipleri piyasaya reklam pompalarken youtube eski ihtişamını yakalamak için geçicide olsa spama sağlam bi yol verecektir özgüncü arkadaşlar bilsinki kimse youtube a özgün izlemek için gelmiyor en çok izlenen videoların çoğu spamladan esinlenerek özgünleştiriliyor bu sebeble özgüncüler spamcılara spamcıların özgüncülere hep ihtiyacı var youtube da masa altından değnek gösteriyor spam istemiyorum diyerek herkesin bildiği yıllardır devam eden sorun yaşamayan spam kanallar var onların yollarını izlemek gerektiğini düşünüyorum

YouTube İş Ortağı Programı'na katılmak için, 26 Tem 2018 tarihinden itibaren 27 gün içinde yeniden başvuru yapabilirsiniz. Daha fazla bilgi

Arkadaşlar İnstagram da video işine girmiş (IGTV ) ve Youtubeye alternatif diyorlar.
Sizce Youtube tahtı bırakmamak için bu son zamanlarda yaptıkları şeylerden vazgeçer ve esneklik sağlarlar mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri