Haziran Bitti Onay Yok Ret Yok?

• Kullanıcı guney01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
2 Temmuz 2018'de güncellendi: 1 Haziran 2018'den önce gönderilen tüm başvuruları inceledik. Başvurunuzun durumuyla ilgili ayrıntıları içeren bir e-posta almış olmanız gerekir. Durumunuz hakkında daha fazla bilgiyi İçerik Stüdyosu'ndaki Para Kazanma Sayfasında bulabilirsiniz.

Şu anda kabul etmeden önce daha yakından incelemek istediğimiz bazı kanallar var. Politikalarımıza uyduklarından emin olmak için daha fazla bilgiye sahip olduktan sonra, bu kanallara doğrudan başka bir güncelleme göndereceğiz.

boyle bır msj gondermısler

---------- Spam Engelliyici 21:12 ---------- Önceki Mesaj 21:11 ----------

Incelemeler bitti diyor

Kaynak yada bir gorsel mevcutmudur? Bu konu cok can sikmaya basladi. Özgun kanal tamamen vlog kanali neyini detayli inceleyeceksin. Laf salatasinin ....

Kanalları görmeden söze inanmam hocam,tanıdıklarımın çoğunun özgünleri 1 hafta içinde onaylandı..

adamlar forumda konu acmıs kanalım neden onaylanmıyor diye ve kanal linklerınide eklemisler genelde. ben cok ozgun kanal gordum halen onay bekleyen

gereksiz bir başlık ve konu,zaten var böyle bir konu...özgünler onay alıyor zaten sorunsuz..spam onaylanmaz bu saatten sonra..
not : inşallah onaylanır spam kanallar ,saldırıya geçmeyin şimdi :D

kına yakarsın onaylanmazsa. Ne adamsınız ya. Madem o kadar özgünsün ne işin var lan burda. Varsa bir bildiğin yazarsın. Yoksa da sus. İnsanların senin duana ihtiyacı yok.

gereksiz bir başlık ve konu,zaten var böyle bir konu...özgünler onay alıyor zaten sorunsuz..spam onaylanmaz bu saatten sonra..
not : inşallah onaylanır spam kanallar ,saldırıya geçmeyin şimdi :D

Şu özgun kanallar nasil onay aliyor bir soylede bizde bilelim. 8 ay oldu bekliyoru. Belkide youtubedeki en ozgun kanallardan biridir. 1 tane muzik telifi dahi yok. Vlog kanali.

Burdan birine denk gelirseniz onay alma ihtimaliniz var..
HTML:
https://www.youtube.com/intl/tr/yt/creators/

YouTube İçerik Üretici Destek Ekibi ile iletişime geçme

YouTube'dan e-posta gönderme
Yardım merkezi makalelerinin üst kısmındaki Destek Alın seçeneğini tıklayın veya aşağıdaki talimatları uygulayın:

Bir bilgisayarda, YouTube.com adresine giderek kanalınızda veya İçerik Yöneticisi'nde oturum açın. YouTube İş Ortağı Programı'nda yer alan bir kanalda oturum açtığınızdan emin olun.
Herhangi bir sayfanın altından Yardım'ı tıklayın. YouTube'un geçerli sürümünde, sayfanın sol tarafındaki Rehber'den Yardım'ı tıklayın.
Açılan pencereden Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var? > İçerik Oluşturucu Desteği alın'ı tıklayın.
Sorununuzun ilgili olduğu kategoriyi seçin.
E-posta desteği'ni tıklayın. Yalnızca gerekli koşulları karşılıyorsanız bu seçeneği görürsünüz. Açılır pencerenin alt kısmındaki "İçerik Oluşturucu Destek ekibiyle iletişime geçin" bağlantısını tıklamanız gerekebilir.
İçerik Oluşturucu Destek Ekibimize e-posta göndermek için ilgili talimatları uygulayın.
YouTube'un geçerli sürümünde Yardım seçeneği, sayfanın sol tarafındaki Rehber'de yer alır.
E-posta seçeneğini göremiyorsanız YouTube İş Ortağı Programı'nda yer alan bir kanalda oturum açtığınızdan emin olun. Doğru kanalda oturum açmanıza rağmen bizimle iletişime geçemiyorsanız Geri bildirim gönder düğmesini kullanarak bu durumu bize bildirin.

Burdan birine denk gelirseniz onay alma ihtimaliniz var..
HTML:
https://www.youtube.com/intl/tr/yt/creators/
YouTube İçerik Üretici Destek Ekibi ile iletişime geçme

Bende öyle bir iletişim bölümü çıkmıyor, hep yardım metinleri var...

Belki de olumlu bakmak lazım, ret-onay durdu sanırım. Red yiyenler yedi, hala bekleyenler de onaylanır belli mi olur.

izlenim aldığı belli yorumlar ve like'lara bakınca anlaşılıyor. Hem bu video'nun kalitesi sıfır yt'nin gözünde. İlla özgün olacak kabul edilecek değil, birazda kalite lazım..

banada şu saçma gelddi socialblade e göre 830k hit yaptığı gün var. bu kanalı kim izledi 1 günde 830k. çok enteresan. ben yapsam 83 izlenmez.

Cd5mns.jpg

bundan 48 saat önceki 48 saatte de 490 bin izlenme vardı gerisini siz düşünün ve izlenmem ortalama günlük 300 - 500 bin arası ve günlük 1000 abone geliyor ortalama

Harbi ya öğrenciyiz deli gibi izlenme geliyor paralar boşuna gidiyor resmen ne zaman onaylicaklar canıma tak etti evde ekmek kalmadı ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri