Hedef büyük koşmak gerek

Benim hayalimde Muğla veya Ege de sakin ,kafa dinleyecebilceğim deniz manzaralı bahçeli bir villa almak , Villa dediysem 300-400 Bin Liralık bir şey yeter :)

bir muglalı olarak akyakayı tavsiye ederim hem denizi cok güzel hem havası ortamı 10 numara

sinavlarda-verilen-komik-cevaplar--i484693.jpg

geliri 10 binin üzerine sabitlemek en büyük hedefim şimdilik, bu aralar düşüş yaşıyorum ama Allah kerim.

yarın bile ne olacağı belli değilken nasıl bukadar plan yapıyorsunuz? Ben hayat boyu karamsar bir insan oldum ve hep haklı çıktım ne yazıkki:)

bu ulkede o kadar yardima muhtac, asgari ücretle gecinmeye calisan insanlar varken 3-4 trilyon para verip bi ev alip o evde rahat uyumamam ben, acarim bi vakif gizliden insanlara yardim ederim.3 odali evimde kafami yastiga koydunmu,al sana dünya mutluluk, inan daha cok mutlu olurum.

Hedefim yok ama iyiye giderse işler :D Pederin şirketin yanına bir şirkette ben açıcam :D

bu ulkede o kadar yardima muhtac, asgari ücretle gecinmeye calisan insanlar varken 3-4 trilyon para verip bi ev alip o evde rahat uyumamam ben, acarim bi vakif gizliden insanlara yardim ederim.3 odali evimde kafami yastiga koydunmu,al sana dünya mutluluk, inan daha cok mutlu olurum.

ev 350 bin

bir muglalı olarak akyakayı tavsiye ederim hem denizi cok güzel hem havası ortamı 10 numara

Akyaka deme banaa :D Daha dün ordaydım. Merkezden çıkıp bu arıcılar felan varya yol bi sağdan devam ediyo bide tam u geri akyakaya felan gidiyo tam ordaki çamların altında denize sıfır içme keyfi mükemmel oluyor :)

Güzel kardeşim buraya hedefimizi koyduk Bu bir hedeftir motivasyon aracıdır.Napalım buraya yaptıgımız bagıslarında dekontunumu koyalım böyle yorumları okumamak için nerden biliyorsun bu işten yüklü kazananların yardım etmedigini.Ayrıca bir insan asgari ücretle calısıyorsa kusura bakmasında o onun vasıfsızlıgıdır sonucta hrkez aynı olmayacak ben asgeri ücretle calısmamak için 2 tane üniversite bitirdim bu ülkede asgari ücretle calısanların cogu ilk okul mezunu eger üniveriste bitiripte asgari ücretle calısan varsada o onun vizyonsuzlugudur. buda benim sorunum degil hükümetin sorunudur.ben aylık 10k tl maas alıyorsan kusura bakmayında gidip renaoult clioya binmem mercedese binerim yada imkanım varsa daha kaliteli bir yasam sunarım kendime ve cocuklarıma.

hayaller paris hayatlar hakkari

hocam öyle diyorsunda zaten 1 evim var suan satsam 200 papel eder heralde dün yazlıklara bakayım dedim adam dagın basında denize 5 km ufacık havuzu olan yere 150-200k euro istiyor onun yerine bu binanın en üst katını alırım hem otururum hem havuzama girerim denize de 15 dakika mesafede artık denizede arabayla gideriz.

Ne diyeyim hocam allah dileklerinin kabul olduğu günü göstersin :D

begendım bu ayın 22sınde alıyım ben bunu :D:D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri