Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de aylar önce böyle diyordum![]()
ee sonra ne oldu hocam ? hedefe kolaylıkla ulasabildin mi ?
hocam 2 tl demişsiniz 2 yi kazanınca 5 istiyeceksiniz ee 5 gelince 10 neden gelmesin 10da 20 yi istiyecektir bu böyle gider![]()
sana tavsiyem 2 tl den fazla kazandıran kanalları sil.
bende eskiden senin gibiydim şimdi tek rakibim bilgates hedefim saniyede 250$![]()
beki öenerebileceğiniz katagori ve bi kaynak yok mu ?
2 tlden fazla kazandıran kanalları neden siliyor? yanlış yönlendirmeyelim lütfen.. düzgün videolarla düzgün kanal açın hiç sorun olmaz..
---------- Mesaj saat 12:20:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:19:15 civarında gönderildi. ----------
burda sana kimse çıkıpta bu kategoriyle çalış demez, sen kendi kategorini kendin bulacaksınki uzmanlaşasın.. ben x kategorisinde başarılıyımdır, sana derimki çalış sen yapamazsan dönüp bana neden olmuyor diye tekrar sorarsın.. bu yüzden kendin deneme yanılma yapacaksın.. ilk mesajımdada dediğim gibi haberlerle başlayabilirsin günlük 2 3 tl rahat kazanırsın, BBC ve ABC yabancı çek, haberler.comdan türkçe çek..
2 tlden fazla kazandıran kanalları neden siliyor? yanlış yönlendirmeyelim lütfen.. düzgün videolarla düzgün kanal açın hiç sorun olmaz..
.
Ben de aylar önce böyle diyordum![]()
hedef günlük 2tl Demiş arkadaş 2tl den fazlası hedef şaşırtır, espiri olsun diye sil dedim yoksa para kazandıran kanal neden silinsin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.