hedef günlük 2tl

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

GaaktuG

Yasaklanmış
beyler 2 tane kanal acacagım ve günlük 2tl kazandırsa yeter düzenli olarak hergün her kanala 10-15 video yükleyebilirim bana önerebileceginiz bi katagori kaynak felan varmı ?

ee sonra ne oldu hocam ? hedefe kolaylıkla ulasabildin mi ?

Hedefini uğraşırsan saatte bile kazanırsın bir haftaya kadar

hocam 2 tl demişsiniz 2 yi kazanınca 5 istiyeceksiniz ee 5 gelince 10 neden gelmesin 10da 20 yi istiyecektir bu böyle gider :D

sana tavsiyem 2 tl den fazla kazandıran kanalları sil.

bende eskiden senin gibiydim şimdi tek rakibim bilgates hedefim saniyede 250$ :D

Bu işe başladıktan 10 gün sonra en yüksek kazancım 17 tl olmuştu ertesi gün 35 oldu çok sevindim ,günlük 35 tl kazansam çok iyi diyordum..Sonra 50-65 giderek yükseldi,iki gün ard arda videolarım tuttu 295 ve 500 tl kazandım bir günde , eee tabi rakam büyüdükçe hayaller büyüdü :D bu iş böyle hocam şimdi günlük 2 tl yeter dersiniz 1 ay sonra günlük 100 tl sizi tatmin etmez

beki öenerebileceğiniz katagori ve bi kaynak yok mu ?

sana tavsiyem 2 tl den fazla kazandıran kanalları sil.

bende eskiden senin gibiydim şimdi tek rakibim bilgates hedefim saniyede 250$ :D

2 tlden fazla kazandıran kanalları neden siliyor? yanlış yönlendirmeyelim lütfen.. düzgün videolarla düzgün kanal açın hiç sorun olmaz..

---------- Mesaj saat 12:20:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:19:15 civarında gönderildi. ----------

beki öenerebileceğiniz katagori ve bi kaynak yok mu ?

burda sana kimse çıkıpta bu kategoriyle çalış demez, sen kendi kategorini kendin bulacaksınki uzmanlaşasın.. ben x kategorisinde başarılıyımdır, sana derimki çalış sen yapamazsan dönüp bana neden olmuyor diye tekrar sorarsın.. bu yüzden kendin deneme yanılma yapacaksın.. ilk mesajımdada dediğim gibi haberlerle başlayabilirsin günlük 2 3 tl rahat kazanırsın, BBC ve ABC yabancı çek, haberler.comdan türkçe çek..

2 tlden fazla kazandıran kanalları neden siliyor? yanlış yönlendirmeyelim lütfen.. düzgün videolarla düzgün kanal açın hiç sorun olmaz..

---------- Mesaj saat 12:20:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:19:15 civarında gönderildi. ----------

burda sana kimse çıkıpta bu kategoriyle çalış demez, sen kendi kategorini kendin bulacaksınki uzmanlaşasın.. ben x kategorisinde başarılıyımdır, sana derimki çalış sen yapamazsan dönüp bana neden olmuyor diye tekrar sorarsın.. bu yüzden kendin deneme yanılma yapacaksın.. ilk mesajımdada dediğim gibi haberlerle başlayabilirsin günlük 2 3 tl rahat kazanırsın, BBC ve ABC yabancı çek, haberler.comdan türkçe çek..

tesekkür ederim hocam

.

hedef günlük 2tl Demiş arkadaş 2tl den fazlası hedef şaşırtır, espiri olsun diye sil dedim yoksa para kazandıran kanal neden silinsin :)

bırak sen bu işi kayıt tarihine bakılırsa 1 yıldır bu iştesin hedef günde 2 tl diyorsan hala bırak gitsin.

Oyun veya çizgi film yükle, video ortası reklamları aç günlük 2 değil 4-5 tl kazanırsın 2 kanalla..

Ben de aylar önce böyle diyordum :D

Bende aylar önce değilde 1 ay önce falan size bir pm atmıştım. Pm'i cevaplamak zorunda değilsiniz ama insan en azından yok abicim fikir vermek istemiyorum falan yazar... Paylaşımcı olmak lazım.

hedef günlük 2tl Demiş arkadaş 2tl den fazlası hedef şaşırtır, espiri olsun diye sil dedim yoksa para kazandıran kanal neden silinsin :)

he tamam ozaman espiri yapıyorsan sorun yok :) kusura bakma çıkıştım hemen.. 2 tl kalmaz o merak etme :D 1 hafta sonra konu açar hedef 20 tl diye :)

Hocam 2 kanal değil 10 kanal aç içine 10 değil 300er video at bir kerede. Güncel değil genel videolar olsun (vine tarzı olabilir başlıklarda ama güncel şeyler kullanma şubat 2014 vs tarzı) bıraksan hiç bir şey yapmasan günde 2 lira kazanırsın zaten :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri