Helal Olsun !!

PÖH

Yasaklanmış
Kimse paylaşmamış yada ben görmedim bende paylaşım dedim :) helal olsun tüm oyuncularımıza cidden mutlu oldum şu görüntüleri görünce ne yaparlarsa yapsınlar bu birliği bozamıcaklar ALLAH'ın izniyle ....

https://www.youtube.com/watch?v=ClaCLfDVUsY

Başımız Sağolsun !!!

15350638_345008162535178_1340745793398065998_n.jpg

Kimse paylaşmamış yada ben görmedim bende paylaşım dedim :) helal olsun tüm oyuncularımıza cidden mutlu oldum şu görüntüleri görünce ne yaparlarsa yapsınlar bu birliği bozamıcaklar ALLAH'ın izniyle ....

https://www.youtube.com/watch?v=ClaCLfDVUsY

Başımız Sağolsun !!!

15350638_345008162535178_1340745793398065998_n.jpg

helal olsun...
ama ıs takımla alakalı tartısmaya donebılır hocam yoksa helal olsun dogru yaklasım...
nerede dıger takımlar özellıkle herseye karsı olan takım taraftarları ve takımı pkk ya terore karsı degılmı.
ıste boyle baslar muhabbet bosver hocam...
memleket alcak namussuzdan gecılmıyor.

helal olsun...
ama ıs takımla alakalı tartısmaya donebılır hocam yoksa helal olsun dogru yaklasım...
nerede dıger takımlar özellıkle herseye karsı olan takım taraftarları ve takımı pkk ya terore karsı degılmı.

merak etme hocam her şeye karşı olan takım taraftarları da teröre karşı

Çarşı'dan teröre karşı yürüyüş

helal olsun...

Tartışmaya dönecek birşey yok ya yapan yapar yapmayan yapmaz ben youtube'da gördüm harbi duygulandım paylaşım dedim diğer yapan takımlarda vardır her halde :)

Bu tür konular hakkında video atıp para kazanmayı düşünenleri kınıyorum kusura bakma prime yer yok videodan reklamı kaldır yada videoyu burdan kaldır prim yapma bu vatan primlik değil ağır olduysa kusura bakma benim damarıma dokunuyor böyle olaylar..

Bu tür konular hakkında video atıp para kazanmayı düşünenleri kınıyorum kusura bakma prime yer yok videodan reklamı kaldır yada videoyu burdan kaldır prim yapma bu vatan primlik değil ağır olduysa kusura bakma benim damarıma dokunuyor böyle olaylar..

video benim değil ki :)

merak etme hocam her şeye karşı olan takım taraftarları da teröre karşı

Çarşı'dan teröre karşı yürüyüş

hocam bekledıgım davranısı yapmıslar helal olsun sozumu gerı aldım..
yazıkkı sehıt olan kardeslerımıze hayatlarını ve butun planlarını sevdıklerını bırakıp gıttıler,dılerım suclular en agır şekilde(bana kalsa idam)cezalandırılırlar.
yazık memleket itten kopekten cakaldan haınden gecılmıyor...

Para için yapılacak bir meslek değil. Fedakarlık isteyen bir meslek . Allah onlardan razı olsun.

hocam bekledıgım davranısı yapmıslar helal olsun sozumu gerı aldım..
yazıkkı sehıt olan kardeslerımıze hayatlarını ve butun planlarını sevdıklerını bırakıp gıttıler,dılerım suclular en agır şekilde(bana kalsa idam)cezalandırılırlar.
yazık memleket itten kopekten cakaldan haınden gecılmıyor...

aynen altına imzamı atarım hocam, özellikle vatan hainlerine ve ekstra olarak tecavüzcülere idam konusunda...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri