Hem Akıllı Hem Ateist: iPhone 6 :)

• Kullanıcı Skrillex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://www.youtube.com/watch?v=tcsOiz8uhs4

---------- Spam Engelliyici 17:48 ---------- Önceki Mesaj 17:40 ----------

Her sanatın bir sanatcısı var evet bunu kimse inkar edemez ateizim yoktan gelindi demez zaten önce bunu bilelim

Ama insanları anlamak zor hic bisey yoktan var olamaz diyolar herseyin bi yaraticisi var diyolar ancak yoktan var olmus yaraticisi olmayan bi tanriya inaniyolar guzel paradoks...

Tapatalktan yollandı.

biz bize inen kitaba inanıyoruz hocam paradoks filan ne iş ? :)

Son düzenleme:
Her sanatın bir sanatcısı var evet bunu kimse inkar edemez ateizim yoktan gelindi demez zaten önce bunu bilelim

Ama insanları anlamak zor hic bisey yoktan var olamaz diyolar herseyin bi yaraticisi var diyolar ancak yoktan var olmus yaraticisi olmayan bi tanriya inaniyolar guzel paradoks...

Tapatalktan yollandı.

Sen inanmıyon mu? Anlamadım şimdi? Paradox'ta nedir? Bunlar ne biçim cümleler Allah Aşkına..

Sen inanmıyon mu? Anlamadım şimdi? Paradox'ta nedir? Bunlar ne biçim cümleler Allah Aşkına..

arkadaş diyor ki biz bir hayal ürününe inanıyormuşuz bak bilmiyor çünkü sadece kendi istediklerini okuyorlar ve inanaıyorlar.

ateist kardeşler hep kaçıyor ben dinlerim anlatsınlar eğer sizi dinlemeyen birisi varsa zaten ordan hemen uzaklaşın

Ben 1 saat önce "tartışma çıkacak konuyu kapatın" diye reportlamıştım konuyu. :)
[MENTION=10960]fth[/MENTION] paradox mantıken çelişen söz demek.
Konudaki en zekice yorum [MENTION=14067]alim hakki[/MENTION]'den gelmiş.

Ben 1 saat önce "tartışma çıkacak konuyu kapatın" diye reportlamıştım konuyu. :)
[MENTION=10960]fth[/MENTION] paradox mantıken çelişen söz demek.
Konudaki en zekice yorum [MENTION=14067]alim hakki[/MENTION]'den gelmiş.

Sen Allah'u Teala'nın bizleri yarattığına ve O'na inanmıyomusun kardeşim. Onu söyle. Eğer öyleyse en berbat yorum senden ve alim hakkı denen arkadaştan gelmiş..

Yazık gençliğe..

Herkesin inancı kendine arkadaşlar. Tartışmayalım, konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri