Hemen Bitcoin Al !!!

Daha iki saat once 685 ti. 715 olmuş.

Gerçi para yatirsam yarina anca geciyormus kacirdik. :)

Dün yazıyı gördüm ama alım yapmadım mutlaka bir ara tekrardan düşer denk getiririz artık o zaman :)

Bitcoin Almışmıydınız ???

Bitcoin fiyatlarının yükseleceğini tahmin etsekte konuyu açmakta geç kaldık. Geç kalsak bile, konu açıldıktan sonra 100 TL civarında yükseliş oldu. Yükseliş bitti, düşür mi düşmez mi bilmiyoruz ama , bir daha ki yükselişte , kar etmek için forumumuzu takip edin ! :D

Bitcoin Türkiye Destek ve Yardımlaşma Forumu !

ben tahminde bulunayım.

580 600 tl seviyesine iniş yapacaktır 1 hafta içinde o zaman para kaygınız yok ise yüksek miktarda satın alabilirsiniz.

570i gorunce 10.000 tllik ben alacağım

ben tahminde bulunayım.

580 600 tl seviyesine iniş yapacaktır 1 hafta içinde o zaman para kaygınız yok ise yüksek miktarda satın alabilirsiniz.

570i gorunce 10.000 tllik ben alacağım

Aynı kafadayız :) 570 değilde 675e düşşe bile hemen basıp alıcam 730lara tırmandaımı satarım ;)

Aynı kafadayız :) 570 değilde 675e düşşe bile hemen basıp alıcam 730lara tırmandaımı satarım ;)

675 tehlikeli.Tabiki zarar girmessin yükselmesini beklersin ancak bana mantıklı gelmiyor 675 en az 610 olması lazım

çok yabancıyım okuyom okuyom anlamıuyom hiç sevmem küsüratlı işleri, mesala şimdi 1klık bitcoin aldım diyelim, ben onu istediğim zaman bozdurup yükselince hesaba alabilyiomyuum ?

Onu bunu boşverinde. Bugün tdi sonrası dolardan 9 dakika da 1514 tl kar yaptım. Doları takip etseydiniz şu son aylarda iyi kar yapardınız :)

Bitcoine'de girmek lazım ama şimdilik altındı dolar euro 3lüsü yetiyor.

Onu bunu boşverinde. Bugün tdi sonrası dolardan 9 dakika da 1514 tl kar yaptım. Doları takip etseydiniz şu son aylarda iyi kar yapardınız :)

Bitcoine'de girmek lazım ama şimdilik altındı dolar euro 3lüsü yetiyor.

95 ten alıp 100 den sattım altınıda

95 ten alıp 100 den sattım altınıda

İşte hocam aynen. Bitcoini ben tam anlayamadım. Neye göre yükseliyor neye göre düşüyor.

Ama altının nasıl yükseleceği az çok belli. Verileri falan takip ediyoruz.

Bitcoin de kesin yükseleceğinin bilindiği anlar var mı ? Ne belirliyor bitcoinin fiyatlanmasını.

İşte hocam aynen. Bitcoini ben tam anlayamadım. Neye göre yükseliyor neye göre düşüyor.

Ama altının nasıl yükseleceği az çok belli. Verileri falan takip ediyoruz.

Bitcoin de kesin yükseleceğinin bilindiği anlar var mı ? Ne belirliyor bitcoinin fiyatlanmasını.

kesin yükseleceği anlar var diyemeyiz.

Şöyleki büyük bir şirket bitcoin ile odeme almaya başlarsa yükselir ancak kabul edeceğini bilmen lazım bunuda bilen çok az sayıda insan var.

veya

bitcoin madeninde yangın çıkar bitcoinlerde yanar.Piyasadaki bitcoin azaldıgından dolayı yine artar.

Birçok etken var.Dolar yükselir yine artar cünkü bitcoini dolar ile alıp satıyoruz

Konu acildigindan beri takipteyim.
Bitcoin gunduz azaliyor aksam artiyor.
724 ne zaman olduya sabah 700 dü

kesin yükseleceği anlar var diyemeyiz.

Şöyleki büyük bir şirket bitcoin ile odeme almaya başlarsa yükselir ancak kabul edeceğini bilmen lazım bunuda bilen çok az sayıda insan var.

veya

bitcoin madeninde yangın çıkar bitcoinlerde yanar.Piyasadaki bitcoin azaldıgından dolayı yine artar.

Birçok etken var.Dolar yükselir yine artar cünkü bitcoini dolar ile alıp satıyoruz

Ne madeni yav madencilik yapan yok dostum madencilik kalmadı fiyatı birisinin mesela 1 milyon dolarlik bitcoin almasi arttırır yine o kararlık btc yi bozması düşürúr

ya yüksek miktar giren var mı bu işe

---------- Spam Engelliyici 21:46 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------

Konu acildigindan beri takipteyim.
Bitcoin gunduz azaliyor aksam artiyor.
724 ne zaman olduya sabah 700 dü

hocam bu işe 2-3 bitcoin alıp girmek istiyorum aslında ama ne bileyim ya :d siz girecek misiniz

ya yüksek miktar giren var mı bu işe

---------- Spam Engelliyici 21:46 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------

hocam bu işe 2-3 bitcoin alıp girmek istiyorum aslında ama ne bileyim ya :d siz girecek misiniz

Ben de bu konuyla haberim oldu. Gecen para yatiracaktim vazgectim. Bugun 24 lira artti :D
Ben altına yatirim yapacağım dussun biraz :)

Ocak 20 25 de 570 den 700 e 3 4 saatte cikti bnde yukselos devam eder umidiyle 680 den 1 k tl yatrdm elimde kaldi ancak 2 gece önce 697 e bozdum ancak cointellectin zararinin bir ksmni sagladim:)

Ocak 20 25 de 570 den 700 e 3 4 saatte cikti bnde yukselos devam eder umidiyle 680 den 1 k tl yatrdm elimde kaldi ancak 2 gece önce 697 e bozdum ancak cointellectin zararinin bir ksmni sagladim:)

hocam ah alsaydım 500 lü zamanlarda şimdi zengindim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri