pynrs
Yasaklanmış
Daha iki saat once 685 ti. 715 olmuş.
Gerçi para yatirsam yarina anca geciyormus kacirdik.
Gerçi para yatirsam yarina anca geciyormus kacirdik.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben tahminde bulunayım.
580 600 tl seviyesine iniş yapacaktır 1 hafta içinde o zaman para kaygınız yok ise yüksek miktarda satın alabilirsiniz.
570i gorunce 10.000 tllik ben alacağım
Aynı kafadayız570 değilde 675e düşşe bile hemen basıp alıcam 730lara tırmandaımı satarım
![]()
675 tehlikeli.Tabiki zarar girmessin yükselmesini beklersin ancak bana mantıklı gelmiyor 675 en az 610 olması lazım
Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum bende.
Onu bunu boşverinde. Bugün tdi sonrası dolardan 9 dakika da 1514 tl kar yaptım. Doları takip etseydiniz şu son aylarda iyi kar yapardınız
Bitcoine'de girmek lazım ama şimdilik altındı dolar euro 3lüsü yetiyor.
95 ten alıp 100 den sattım altınıda
İşte hocam aynen. Bitcoini ben tam anlayamadım. Neye göre yükseliyor neye göre düşüyor.
Ama altının nasıl yükseleceği az çok belli. Verileri falan takip ediyoruz.
Bitcoin de kesin yükseleceğinin bilindiği anlar var mı ? Ne belirliyor bitcoinin fiyatlanmasını.
kesin yükseleceği anlar var diyemeyiz.
Şöyleki büyük bir şirket bitcoin ile odeme almaya başlarsa yükselir ancak kabul edeceğini bilmen lazım bunuda bilen çok az sayıda insan var.
veya
bitcoin madeninde yangın çıkar bitcoinlerde yanar.Piyasadaki bitcoin azaldıgından dolayı yine artar.
Birçok etken var.Dolar yükselir yine artar cünkü bitcoini dolar ile alıp satıyoruz
Konu acildigindan beri takipteyim.
Bitcoin gunduz azaliyor aksam artiyor.
724 ne zaman olduya sabah 700 dü
ya yüksek miktar giren var mı bu işe
---------- Spam Engelliyici 21:46 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------
hocam bu işe 2-3 bitcoin alıp girmek istiyorum aslında ama ne bileyim ya :d siz girecek misiniz
Ocak 20 25 de 570 den 700 e 3 4 saatte cikti bnde yukselos devam eder umidiyle 680 den 1 k tl yatrdm elimde kaldi ancak 2 gece önce 697 e bozdum ancak cointellectin zararinin bir ksmni sagladim![]()
410 a düştüğünde sadece izlemekle yetindimhocam ah alsaydım 500 lü zamanlarda şimdi zengindim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.