hemen konu kapatın olmadı uyelikde silin

• Kullanıcı leed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Cyber kardeşin kötü bir niyeti olmadığını biliyorum ama birde söyle düşünün :
Bakkandan ekmek aldınız içerisinden taş çıktı gidip bakkala geri verip parasını alırsınız değilmi bakkan benden kaynaklı değil benmi koydum taşı fırından kaynaklı demiyor değilmi müşterisine arasını iade ediyor sonra fırınla görüşüyor.

Cyber kardeşin kötü bir niyeti olmadığını biliyorum ama birde söyle düşünün :
Bakkandan ekmek aldınız içerisinden taş çıktı gidip bakkala geri verip parasını alırsınız değilmi bakkan benden kaynaklı değil benmi koydum taşı fırından kaynaklı demiyor değilmi müşterisine arasını iade ediyor sonra fırınla görüşüyor.

Hocam çok acayip bir benzetme olmuş ben de Google ile mi görüşeyim sen benim sattığım kanalları nasıl kapatırsın öde parasını mı diyeyim :)

Hocam çok acayip bir benzetme olmuş ben de Google ile mi görüşeyim sen benim sattığım kanalları nasıl kapatırsın öde parasını mı diyeyim :)

Kardeşim aslında %49 haklısın %51 müşteri haklı çünkü müşteri her daim haklıdır diyelim :) Şimdi satışı yapan sen oldugunu göre senin sorumlugunda o yüzden dedim bayilik gibi düşün :)

Besle kargayi oysun gozunu,,,yedigi canaga ..... sozleri boyle insanlar icin kullanildigi asikar.

Forum sana ne yapti ??? Para kazanmayimi ogretti? Kotumu etti ??

Bu foruma gelipte birseyler ogrenip daha sonra kendisini dev aynasinda goren ve foruma laf edenlerden nefret eder oldum su aralar.

Kardeşim aslında %49 haklısın %51 müşteri haklı çünkü müşteri her daim haklıdır diyelim :) Şimdi satışı yapan sen oldugunu göre senin sorumlugunda o yüzden dedim bayilik gibi düşün :)

Olaya bir de şu açıdan bak ben diyelim ki ruhsatsız silah satıyordum adam ruhsatsız olduğunu kabul ederek bunu satın aldı, daha sonra polis gördü ve silaha el koydu. Alıcının da silahıma el koydular diyerek bana paramı geri ver demesi gibi bir şey bu. Senin silahına ben mi el koydum veya satarken ruhsatlı mı dedim bu silahı. Sen tüm bu durumları göz önüne alarak alım yapmadın mı ? Umarım anlatabilmişimdir :)

Olaya bir de şu açıdan bak ben diyelim ki ruhsatsız silah satıyordum adam ruhsatsız olduğunu kabul ederek bunu satın aldı, daha sonra polis gördü ve silaha el koydu. Alıcının da silahıma el koydular diyerek bana paramı geri ver demesi gibi bir şey bu. Senin silahına ben mi el koydum veya satarken ruhsatlı mı dedim bu silahı. Sen tüm bu durumları göz önüne alarak alım yapmadın mı ? Umarım anlatabilmişimdir :)
Buda mantıklı demekki bakış açısına göre değişir neyse hocam görüşrüz ben sadece fikrimi beyan ettim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri