Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Buraya güzel saglam bir basarı hikâyesi yazmayı ben çok isterdim
Açıkçası hayalini de kurmustum çok kere.Sonu güzel olur belki burda baslik degistiririm sadece...
2010 mayisinda lösemi teshisi konuldu 20 yasimdayken 1 seneye yakın tedavi aldim 2011 yılinda van depreminden sonra nuks etti hastalığım.bir bismillah da malatyada dedik ama tedaviyi bitiremedim 2 ayda yatakdan kalkamaz hale geldim..cok zor bir surecin sonunda bekkenen oldu ve tekrar nuks etti hastaligim (2012 aralik)..2013 yilinda bu defa ankaradaydim..son çare ilik nakli..uygun ilik aramaya zaman yoktu açıkçası bu yuzden annemden yarı uyumlu nakil yapıldı..hersey iyi guzeldi gecen pazartesiye kadar..
Hersey guzeldi acikcasi gecen gune kadar haberlere dahi çıktık o dönemde
Uyumsuz kk hcre bile hayat kurtard - Hrriyet SALIK -YAAM
Yaş 24 oldu..hayatin belkide en guzel 4 yılı hastanelere harcandı sanirim daha yasayacagimiz zorluklar da bitmemiş ki pazartesi bir nuks haberi daha aldık...
Çevresinde bu ve benzeri kemoterapi gerektiren hastalik gorenler bilir surecleri ve zorlukları.doktorlar çok fazla bi sans vermiyorlar artik...
son 1 senemde bu forumda çok zaman geçirdim..benim tanidiklarım da oldu beni taniyanlar takip ettiklerim samimi olduklarim ,olmadiklarım...zorlu birkaç ay beni bekliyor bu süre icinde hepinizden dualarinizi bekliyorum.gectigimiz sene bu zamanlar ankarada bi toplanilmisti sanirim ilk toplanti o zamandi o zaman katilmak istemistim ama nasip olmamisti belki bundan sonrakilerde yaninizda olma sansim olmasi ümidiyle dualarınızı istiyorum sadece hepiniz Allaha emanet olun hakkınızı helal edin benim bi hakkım geçmisse helal olsun...
Bir de ilerleyen zamanda kan ihtiyacım olabilir bu konu altindan mesaj yazarsam ankarada olan arkadaşlar yardimci olurlarsa çok minnettar kalirım kan bulmak buyuk sorun ama bu forumdaki arkadaşlar sosyal medyada soz sahibi arkadaslar eminim birilerine ulasabilirler...kan grubum AB+ bu arada.kan ihtiyacım oldugunda bir telefonla da paylasirim
Hepiniz tekrardan Allaha emanet olun..
*telefondan yaziyorum(tapatalk)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.