Hepiniz hakkınızı helâl edin

Büyük geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşman ümidiyle..

Çevremde hastalığı yenen çok arkadaşım oldu abi emin ol herşey güçlü olmakta ve sen de bitiyor.
Senin gibi delikanlı birisi eminim bu hastalığı bir çerez gibi yiyecektir.
Sosyal medya'da güçlü bir forum olduğumuzu düşünüyorum bende gerekirse sözlüklerde facebookta twitterda olayı yayalım..

moralini yüksek tut hocam. yazında olumsuz hava var. sen zaten atlatmışsın daha önce . yine üstesinden gelirsin.

Kardeşim çok büyük geçmiş olsun. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Allah şifa versin sana...

ALLAH yardımcın olsun.
umarım tekrar aramıza dönersin

Allah acil şifalar versin kardeşim. En kısa zamanda iyileşip aramızda olman dileğiyle...

Hocam yazılacak söylenecek çok şey var ama yanlış anlaşırım diye çekiniyorum.Bildiğim birşey varsa her ne kadar söylediklerin içimizi yaksa da üzülsek de 'üzüldük' demenin sana bir faydası yok.Allah kimseye kaldıramayacağı bir yük yüklemez.Bu senin zaten ne kadar güçlü bir insan olduğunun en büyük kanıtı.Bizim iyi sandığımız birşeyde bir şer kötü sandığımız bir şeyde ise hayır vardır.Biz bilmeyiz doğrusunu yalnızca Allah bilir.Herşeyin Allah katında bir hesabı muhakkak vardır.İnancını kuvvetli tut , kendini bırakma , en zor anında bile inancına sahip çık.Konuşmandan ne kadar güçlü ,iyi niyetli ve inançlı bir insan olduğun belli oluyor.Çektiğin sıkıntıların , acıların mükafatını Rabbim bu dünyada ve ahirette sana verecektir.Dualarım seninle güzel kardeşim.

Allah yardımcınız olsun umarım herşey daha güzel olacaktır siz yeterki kesmeyin yaşamdan ümidinizi.. Tekrar Allah acil şifalar versin.

Allahım şifalar versin İnşallah tedavisi olunur eski sağlığına kavuşursun kardeşim. Dualarımız seninle.

Peygamber Efendimiz s.a.v. Hz Ömer'e şöyle demişti
İstemezmisinki Ya Ömer
Dünya Onların , Ahirette Bizim Olsun

na yazıkki böyle işte , Müslümanlar bu dünyaya rahat etmeye gelmedi
ama olsun be

Ahiret Bizimdir , Sonsuz Hayat Bizimdir Kardeşim .

Buraya güzel saglam bir basarı hikâyesi yazmayı ben çok isterdim
Açıkçası hayalini de kurmustum çok kere.Sonu güzel olur belki burda baslik degistiririm sadece...

2010 mayisinda lösemi teshisi konuldu 20 yasimdayken 1 seneye yakın tedavi aldim 2011 yılinda van depreminden sonra nuks etti hastalığım.bir bismillah da malatyada dedik ama tedaviyi bitiremedim 2 ayda yatakdan kalkamaz hale geldim..cok zor bir surecin sonunda bekkenen oldu ve tekrar nuks etti hastaligim (2012 aralik)..2013 yilinda bu defa ankaradaydim..son çare ilik nakli..uygun ilik aramaya zaman yoktu açıkçası bu yuzden annemden yarı uyumlu nakil yapıldı..hersey iyi guzeldi gecen pazartesiye kadar..

Hersey guzeldi acikcasi gecen gune kadar haberlere dahi çıktık o dönemde

Uyumsuz kk hcre bile hayat kurtard - Hrriyet SALIK -YAAM

Yaş 24 oldu..hayatin belkide en guzel 4 yılı hastanelere harcandı sanirim daha yasayacagimiz zorluklar da bitmemiş ki pazartesi bir nuks haberi daha aldık...

Çevresinde bu ve benzeri kemoterapi gerektiren hastalik gorenler bilir surecleri ve zorlukları.doktorlar çok fazla bi sans vermiyorlar artik...

son 1 senemde bu forumda çok zaman geçirdim..benim tanidiklarım da oldu beni taniyanlar takip ettiklerim samimi olduklarim ,olmadiklarım...zorlu birkaç ay beni bekliyor bu süre icinde hepinizden dualarinizi bekliyorum.gectigimiz sene bu zamanlar ankarada bi toplanilmisti sanirim ilk toplanti o zamandi o zaman katilmak istemistim ama nasip olmamisti belki bundan sonrakilerde yaninizda olma sansim olmasi ümidiyle dualarınızı istiyorum sadece hepiniz Allaha emanet olun hakkınızı helal edin benim bi hakkım geçmisse helal olsun...

Bir de ilerleyen zamanda kan ihtiyacım olabilir bu konu altindan mesaj yazarsam ankarada olan arkadaşlar yardimci olurlarsa çok minnettar kalirım kan bulmak buyuk sorun ama bu forumdaki arkadaşlar sosyal medyada soz sahibi arkadaslar eminim birilerine ulasabilirler...kan grubum AB+ bu arada.kan ihtiyacım oldugunda bir telefonla da paylasirim

Hepiniz tekrardan Allaha emanet olun..

*telefondan yaziyorum(tapatalk)

kardeş öncelikle allah acil şifalar versin. allahtan ümidini kesme. camtasia konusunda açtığın konulardan çok faydalandım allah razı olsun.inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu hastalığı.

Rabbim katından şifalar nasip eder insallah. Sabır, umut ve iyi moral hep seninle olsun.

Geçmiş olsun kardeşim.Her türlü ihtyacın da yanındayız.Sen umudunu yitirme.Önemli olan zoru başarmaktır zaten.sen kendine gvendikten inandıktan sonra olmıyacak hiçbişey yoktur.Allah acil şifalar versin

Gözlerim doldu,
Allah yar ve yardımcınız olsun hocam,
Herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Allah yardımcın olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri