- Web sitesi
- aeminkyr.com
Güzel site özellikle html 5 film özelliği çok iyi 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok teşekkür ederim hocam...Güzel site özellikle html 5 film özelliği çok iyi![]()
3-4 farklı reklam şirketinden aldım hocam. popads-adprimary gibi bilindik sitelerdenbu reklamı nerden aldın ?
3-4 farklı reklam şirketinden aldım hocam. popads-adprimary gibi bilindik sitelerden
hocam daha yeni olduğu için akmasada damlıyor işte...şuan hiti nekadar ve kazanç sağlıyormusun
sen şimdi şu haliyle para kazanıyormusunhocam daha yeni olduğu için akmasada damlıyor işte...
hit arttıkça gelirde artacak sanırım.. gösterim başına ödenenler iyi oluyor...
kazanıyormuyum ?? evet kazanıyorum ... ama ne kadar dersen reklam aldığım site ayın 30da kesinleştirecek kazancımı ozaman yazarım ne kadar olduğunu ...sen şimdi şu haliyle para kazanıyormusun![]()
kazanıyormuyum ?? evet kazanıyorum ... ama ne kadar dersen reklam aldığım site ayın 30da kesinleştirecek kazancımı ozaman yazarım ne kadar olduğunu ...![]()
reklamları aldığım yerler çoğunlukla oyun reklamları gösteriyor. (buna özen gösteriyorum) Ama çok nadirde olsa benimde hiç hoşuma gitmesede bu tip reklamlar çıkıyor..Sitedeki ahlaksiz reklamlar migde bulandiriyor acikcasi.
Hocam ne yalan söyleyeyim sen benden daha ilerdesin ben siteyi açalı daha 2 hafta oldu (bugün 16 gün oldu) ama şöyle söylemek istiyorum ben pek alexa değerine takılmıyorum. o zamanla olur gider diye düşünüyorum.Hocam Bende Açtım film sitesi Alexa Değerim dünya 1.200.000 ülke 21 k iyimi sizce 1 aylık site
hocam panel gibi birşey yokmudur günlük kazanc tablosu gösteren birde günlük tekil hitiniz nedir acaba

Bu tavsiyenin göz önünde bulunduracağım. Haklısın nerdeyse tüm film siteleri birbirinin aynısı farklıolmak lazım...standart temalardan bıktım artık keremiya woca vs. özel tema yapın kendinize yoksa boğuyor bu temalar artık girince kaçasım geliyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.