Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ref varsa alabilirim.
Skype: ytpara.otistik ekleyin ref ilteyim hocam.ref varmı hocam
skype: ytpara.otistik ekleyin refinizi ileteyim hocam.günün refini alma şansım var mı![]()
Biraz geç online oldum kusura bakmayın hocam, satışlar son sürat devam ediyorSkype ekledim hocam satislar devam ediyor mu ?
ref varsa alabilirmiyiz hocam
Ref Var mı? Bir bakalım. 1.5 dan aldık hep kazık mı yedik acaba.
10 onaylı 10 onaysız kanal aldım ilk aldığımda çoğu patlaktı sonra skypetan yazdım durumu güven sorunu oldu kanalları kanal takibe alıcağını söyledi biraz tartıştıktan sonra vazgeçti ve bi daha sana skypetan destek vermeyeceğim bi sorun olduğunda forumdaki konuma yaz dedi ve verdiği kanallardan 10 tanesinin patlak olduğunu söyleyip 10 tane telafi etti telafi ettiği 10 hesapta patlak çıktı tekrar skypedan yazdığımda bi daha cevap vermedi arkadaş
bende dediği gibi konuya yazıyorum yaşadıklarımı
patlaktan kastım video yüklenmeden hesaba girmeden kanal linklerinden baktığımda kapalı olduklarını görmem...
Gereğinin yapılmasını arz ediyorum...
Teşekkürler...
Skype ytpara.otistik ekleyin hocam, ref ileteyim.
bende bir ref alayım.kolay gelsin hayırlı satışlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.