Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeş bunlar ufak tefek ayrıntılar. Bana ne faydası azrailin kalacağını bilmemim. Ne faydası var şeytanın kalacağını bilmemin. Ben öldükten sonra ne faydası var ?
Bunları bırakalım asıl meselelere bakalım
Allah razı olsun kardeş . [MENTION=13855]#Sweat[/MENTION]
Kaedeş ahiretle ilgili bildiklerinizi bildiklerimizi söylemekte sakınca yok . Hiç bir bilgiyi paylaşöakta sakınca yok ama benim hoşlammadığım bir konu ufak tefek şeyleri araştırmak fakat uygulanması gerekenlere gelince uygulamamak.Bu ufak tefek şeyler yüzünden büyük meseleler çıkıyor ve aramızda ayrılıklar oluşuyor. Allah hepimizi aynı doğru yolda birleştirisin ve hepimizi videodaki gibi kafirin şerrinden korusun kafire karşı zafer nasip eylesin
Kaedeş ahiretle ilgili bildiklerinizi bildiklerimizi söylemekte sakınca yok . Hiç bir bilgiyi paylaşöakta sakınca yok ama benim hoşlammadığım bir konu ufak tefek şeyleri araştırmak fakat uygulanması gerekenlere gelince uygulamamak.Bu ufak tefek şeyler yüzünden büyük meseleler çıkıyor ve aramızda ayrılıklar oluşuyor. Allah hepimizi aynı doğru yolda birleştirisin ve hepimizi videodaki gibi kafirin şerrinden korusun kafire karşı zafer nasip eylesin
Kardeşim lütfen ironi yapıyorum deadamlar roket atmış tahminim rpg hedefi tutmamış adamlar allah korumuş diye video atmış o mantığa göre filistinden atılan roketlerde israillileri öldürmüyosa israilli katilleri allah mı koruyo
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.