Her müslüman izlemeli

Kardeş bunlar ufak tefek ayrıntılar. Bana ne faydası azrailin kalacağını bilmemim. Ne faydası var şeytanın kalacağını bilmemin. Ben öldükten sonra ne faydası var ?

Bunları bırakalım asıl meselelere bakalım

Kardeş bunlar ufak tefek ayrıntılar. Bana ne faydası azrailin kalacağını bilmemim. Ne faydası var şeytanın kalacağını bilmemin. Ben öldükten sonra ne faydası var ?

Bunları bırakalım asıl meselelere bakalım

Dogrusunu bilmek gerekiyor her zaman. Bir ayrinti görülebilir fakar yanlis bilgiyi sonradan baskalarina söylersem günaha girebilirim. O yüzden bu tür bilgileri genelde arastiriyorum. Sizin düsüncenize göre ahiret ile ilgili birseyler söylemek de faydasiz olur herhalde? Öldük gittik ne faydasi var dediginize göre. Bunlari bildiginiz zaman , ölümü daha cok düsünebilir ve ona göre yasarsiniz. Faydasi bu olur.

Kaedeş ahiretle ilgili bildiklerinizi bildiklerimizi söylemekte sakınca yok . Hiç bir bilgiyi paylaşöakta sakınca yok ama benim hoşlammadığım bir konu ufak tefek şeyleri araştırmak fakat uygulanması gerekenlere gelince uygulamamak.Bu ufak tefek şeyler yüzünden büyük meseleler çıkıyor ve aramızda ayrılıklar oluşuyor. Allah hepimizi aynı doğru yolda birleştirisin ve hepimizi videodaki gibi kafirin şerrinden korusun kafire karşı zafer nasip eylesin

Kaedeş ahiretle ilgili bildiklerinizi bildiklerimizi söylemekte sakınca yok . Hiç bir bilgiyi paylaşöakta sakınca yok ama benim hoşlammadığım bir konu ufak tefek şeyleri araştırmak fakat uygulanması gerekenlere gelince uygulamamak.Bu ufak tefek şeyler yüzünden büyük meseleler çıkıyor ve aramızda ayrılıklar oluşuyor. Allah hepimizi aynı doğru yolda birleştirisin ve hepimizi videodaki gibi kafirin şerrinden korusun kafire karşı zafer nasip eylesin

Amin insallah.

Bende sizin gibi herseyin icinde hata arayanlara karsiyim fakat Islami olarak bilgi söz konusu oldugunda ister istemez insan kesin bilgiye ulasmak istiyor. (Bu arada bu konudan cok cok önce bu videoyu izlemistim ve aklimda kalmisti)

Hayirli ramazanlar dilerim.

tüylerim diken diken oldu. bunlar ufak tefek ayrıntı olabilir ama ben izledikçe o müthiş yaratıcının gücünü kuvvetini merhametini güzelliğini hissediyorum ve bu beni mutlu ediyor nedense ...
paylaşım için çok sağol hocam böyle şeyleri izlemeyi çok seviyorum hakikate yalkaştırıyor insanı

Arkadaşlar bu mübarek aylarda ve her zaman ihtiyacımız olacak şey ölümü hatırlamaktır .Ve bu videoki gencin yerinde olduğumuzu düşünmek bana yetiyor. İnşallah bir gün yerinde oluruz.

buyrun

Kardeşim lütfen ironi yapıyorum de :D:D adamlar roket atmış tahminim rpg hedefi tutmamış adamlar allah korumuş diye video atmış o mantığa göre filistinden atılan roketlerde israillileri öldürmüyosa israilli katilleri allah mı koruyo

Kardeşim lütfen ironi yapıyorum de :D:D adamlar roket atmış tahminim rpg hedefi tutmamış adamlar allah korumuş diye video atmış o mantığa göre filistinden atılan roketlerde israillileri öldürmüyosa israilli katilleri allah mı koruyo

))))))))))) Siz olayı böyle kıyaslıyorsanız benim size izah edebilecek kapasitem malesef mevcut değil )))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri