Her şey dahil film sitesi 200 tl! (iç seo, wordpress kurulum ve optimizasyon)

az once ince ayarlar ve site içi ufak editlemeler bitti ayrıntılı rapor hazırlamaya başlayacağım. satış günceldir.

site teslim edildi rapor verildi hayırlı uğurlu olsun. günceldir

günceldir. referans sitem günlük 1,5 tekil 4k çoğul hite ulaştı. arslanreis'e açtığım site de inş kısa sürede bu şekilde yükselecek.

ref: filmi full izle 720p

anahtar teslim hitli film sitesi yalnızca 200 tl. her şey lisanslı, bütün ayarları tam ve eksiksiz, satış sonrası destek dahil.

neler yapacağım?

öncelikle yaklaşık 1,5 yıllık bir tecrübem var film sektöründe. refini verdiğim siteyi 25 gün önce açtım ve şuan günlük 500-1k arası organik hiti var.

-sınırsız host, domain(domaini beraber seçeceğiz), lisanslı tema
- wordpress kurulum
-%100 mobil uyumlu tema ayarları
- google, yandex ve bing webmaster araçlarına kayıt, analytics kurulumu
- .com/net/org domain ( .com öneririm)
- seo (arama motoru optimizasyonu) için gerekli tüm ayarlar
- eklenti kurulumları ve ayarları
- host ve tema (temayı keremiya v4 öneririm, eğer farklı bir tema isterseniz ücret dahilinde yapılabilir. örn: tahamata)
- all in seo veya yoast (bunu öneririm) eklentisinin tüm ince ayarları
- örnek olması açısından 5 adet güncel film eklenmesi ve film eklenmesinin eğitimi, püf noktaları.

ref;

5 gün içerisinde site teslimi ve ayrıntılı rapor sunumu yapılır.

3242442_47111057.png

12313_50562435.png

1_10274509.png

kendi sitem;
23 nisan:
212312_55484663.png

24 nisan:
pqx84w21tadr9yj3.png

bu ornektekı gıbı bır sıte aylık ne kazandırır dostum,ve vds mı almak lazım yoksa sınırsız bır host iş gorurmu

bu ornektekı gıbı bır sıte aylık ne kazandırır dostum,ve vds mı almak lazım yoksa sınırsız bır host iş gorurmu

ornekteki siteden 15 marttan bu yana çok şükür 400 lirayı aşkın para kazandım. ama satışını yaptığım veya yapacağım site şu kadar kazandırır diyemem ben balık tutmayı ogretirim tutmazsan kazanamazsın o yüzden üçkağıta girer, ben sadece 2 yılda ogreneceğiniz tecrübe ve teknik bilgiyi verebilirim büyümek sizin elinizde olur.

site hitlendiği zaman sınırsız host yetersiz kalır, eğer benden bu hizmeti almayı planlıyorsanız ben size sınırsız host sağlıyorum

Ortalama oturum suresi neden bu kadar dusuk hocam. Film sitesi en az ortalama 1-1,5 saat falan olmali garip geldi bana.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam oturum süresi tüm süreyi değil sitede gezinilen zamanı kapsıyor diğer otoriter film sitelerinde de durum aynı hatta benimki daha iyi durumda(tabii adamların günde 100k tekil hiti var o da ayrı bi mevzu) :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri