Açıklamasız ve etiketsiz alakalı başlık içeren videolarıda patlatılar buna ne diyeceksiniz 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
açıklama etiket olmasın video spamsa incelemeye girince patlıyor.Açıklamasız ve etiketsiz alakalı başlık içeren videolarıda patlatılar buna ne diyeceksiniz![]()
bu konuda tezini şöyle çürütüyor; başlık-açıklama-etiket 3'lüsü kesinlikle alakasız değil ve abartı hiç bir şey yok ortada, kanal izlenmeye başladığı an kanallarım bu şekilde gidiyor...
buna kesin youtube atıyodur flagı![]()
bu konuda tezini şöyle çürütüyor; başlık-açıklama-etiket 3'lüsü kesinlikle alakasız değil ve abartı hiç bir şey yok ortada, kanal izlenmeye başladığı an kanallarım bu şekilde gidiyor...
bende soyle bırsey atim ortaya alakasız baslık olupta cok ızlenım alıp reklamı aktıf olan videolar var,onlarda flaglanıyor fazlasıyla,pekı neden kapatılmıyor,
o kadar çok izlenim alıyorum ki benim için özel ekip kurdular![]()
açıklama etiket olmasın video spamsa incelemeye girince patlıyor.
yahu adamların sisteminde nasıl bilecekler diye bir sorunun cevabının olmadıgını mı düşünüyorsun.izlenmede ani artış olan videolar panele yansımıyor mu?sana bile söylerken nerden bilecekler diyorsun.İşaretlenmeyen videoyu nasıl bilecek adamlar girip işaretliyorlar spam diye işaretlemede ilk 24 saatte yaptıysa zaten kafadan gidiyor.
Bu zamana kadar flag yüzü görmezdik sayenizde herkes öğrenmiş günlük 1-2 video flaglanıyor kanallar uçuyor. Hergün flag flag diye konu açanları rahmetle anıyorum yeter artık arkadaş önüne gelene flag atmayı öğretiyorsunuz! Adminlerin buna bir el atması gerekiyor bir daha flag diye konu açanları sınırsız banlasınlar bu mahlukatlardan herkes kurtulsun.
hele ki patlama yapan videolar flagla patlatıldı diyorlar ama patlama yapan videoların incelemeye girme ihtimali hiç düşünülmüyor.youtube analitycs de bile çok izlenmeye başlayan video ayrıca belirtilmeye başlanmışken incelemeye girmemesi düşünülemez.bunca zamandır çok izlenmeye başlayan kanalın kısa zamanda kapandığını hep görmüşüzdür.videom patladı,1.sayfadaydım indirdiler demeyin boşuna.gün gelir topluluk yemeseniz bile youtube indexinden düşer 1.sayfadan silinirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.