Her ülkede adsenseye bağlanan kanalların kapanma oranı aynı mı?

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Doqal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
kanal kalmadı elimizde ancak herkese soruyorum ve bir yanıt yok tr adsense dışında çalışan pek tanıdığım yok, acaba abd olsun ingiltere olsun almanya olsun fransa vb ülkeler her ülkeye bağlı olan kanallarda ayakta durmuyor mu tr adsense gibi bu bilgide yurt dışında adsensesi olan yoğun bir şekilde spam çalışan arkadaşlar yazabilir mi?

kimseden ses yok galıba yabancı adense kullanan kişilerin durumu ne???

yeteri kadar konuşuldu bazı güncel konuları takip edebilirsiniz arkadaşlar.
ödemeyi Payoneer ile alacaksanız abd dışında ingilter eveya almanya tavsiyemdir.Abd hesapta kesinleşmeme sorunu yaşadım.O yüzden tavsiye etmiyorum.yaşamayan arkadaşlar varsa onlarda paylaşabilirler

Son düzenleme:
Hocam 3-4 gun yabancı adsense kanallarını arastırdım kategorılerımde eskı kanallar gördüm kapanmayan çok var Biz Türklere vurmus gibi adsense kapanma piyangosu

adsenselerimin hepsi abd, hepsinde kapanma var, hangisina kanal bagliyorsam maks 5-7 gun dayaniyor, 1-2 yillik adsense hesaplar

Bence Yabancılar da kapanma var ama bizdeki kadar yoğun kapanma değil.Bir düşünün yabancılar da bizdeki gibi bir kapanma söz konusu olsa Youtube'da kanal mı kalır ?
Bazıları diyorki yabancı adsense açtım gene kapandı..Bu arkadaşları ya Google Amca türkiyeden oldunu anlıyor yada spam çalıştığı için kanalı tek tük kapanıyor ve burda yabancı adsense de kapanıyor diyip suyu bulandırıyor

Bu ayın ilk 2 haftası bir şevk geldi kanal yapmaya başladım.Kanalları yaptım bağlama sorununun düzelmesi ile adsenselere bağladım.
4. günü reklamlar çıkmamaya başladı 1. hafta dolmadan hepsi spamdan uçtu herkez gibi.
Adsenselerin hepsi tr adsense.Daha önce kanal kapanması yaşanmış adsense olduğundan dolayı mı bunlar yaşanıyor diye düşüdüm yeni adsense açtım onda da aynı şekilde aynı sürede kapanmalar yaşandı.
ABD veya İngiltere adsensesi olup kapanma yaşıyorum diyen gördüm daha önce forumda ama illaki bu işi çözen birileri olduğunuda düşünüyorum çünkü ytde reklamları aylardır açık partner olmayan video ortası reklamların girili olduğu kanallar var .
Hayırlısı bakalım ne olacak .

JqgXmQ.jpg

abd adsense, ilk kez usa ads açtım şuan durum böyle kazanç yükselince kanal kapanırmı bilmiyorum.

bu işler de ulke yada konumun bir etkisi yok sanırım kapanmaların temel kaynağı bu gune kadar cok kazanan lardan yaşanıyor muhtemelen daha çok kazanacam hırsıyla çalışma sistemiyle her turlu kendini googlede kara listeye aldırtıyor. illaki sistemi kontrol eden botllarda kanal kazanmaya başladığında bu kişileri algılıyor. ve .

adsenselerimin hepsi abd, hepsinde kapanma var, hangisina kanal bagliyorsam maks 5-7 gun dayaniyor, 1-2 yillik adsense hesaplar

Adsanse mimlendi hocam senin.Eminim çünkü aynı içerik ile eski adsanseme bağlayınca 10. gün çat kapanıyor fakat aynı içerik yeni adsanse ile açtığım kanal 2 haftadır ayakta.

Adsanse ekibi artık bence banlamıyor mimliyor.Mimlendiğini anlamaylım diye kanalı bağladıkdan 3,4 gün sonra kapanıyor.

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 22:03 ----------

JqgXmQ.jpg

abd adsense, ilk kez usa ads açtım şuan durum böyle kazanç yükselince kanal kapanırmı bilmiyorum.

Yeni olduğu için kapanmayacak hocam bence.Aynı durum söz konusu bende'de.2 hafta oldu taş gibi.

Adsanse mimlendi hocam senin.Eminim çünkü aynı içerik ile eski adsanseme bağlayınca 10. gün çat kapanıyor fakat aynı içerik yeni adsanse ile açtığım kanal 2 haftadır ayakta.

Adsanse ekibi artık bence banlamıyor mimliyor.Mimlendiğini anlamaylım diye kanalı bağladıkdan 3,4 gün sonra kapanıyor.

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 22:03 ----------

Yeni olduğu için kapanmayacak hocam bence.Aynı durum söz konusu bende'de.2 hafta oldu taş gibi.

ne kadar kazancı var günlük ortalama ?

kimbilir belkide bunları söylemenizde sebep, forumdakiler anlamasın, usa adsenselere talep artarsa türkiye dışı diğer ülkelerdede katı kurallar gelebilir diye düşünüyor olabilirmisin :)

Sanmıyorum hocam

Tr adsensem acık kanallar kapanmadı bu ayınkı ama
USA ve İNG adsensemdeki bagladigim kanallar max 1 hafta sonra gidiyor

Uk adsende hic bi farki yok tr adsenseden...2 aydir sifir kesinlesen uk adsenselerim var

Bu konuda yazılan tüm yorumları es geçip herkes kendi çalışıp görmeli.
Çünkü forumda geçen bir konuda da yazdım, yazılanlar ve yapılanlar çelişiyor.
O yüzden herkes kendi denesin vede görsün.

kimbilir belkide bunları söylemenizde sebep, forumdakiler anlamasın, usa adsenselere talep artarsa türkiye dışı diğer ülkelerdede katı kurallar gelebilir diye düşünüyor olabilirmisin :)

gören de sanır ki yabancı adsense'i karneyle dağıtıyolar. isteyen açar dener bedava ya. niye yalan söylesin söylese ne olacak açın deneyin yani bedava. bende de var usa adsenseler aynı tr'deki gibi kapanıyor kanallar, aynı sıkıntılar orda da var. açtım denedim gördüm, siz de açın siz de deneyin çok zor birşey değil

alman adsense sadece 1-2 gün fazla dayanıyor :D hiç bir fark yok

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:03 ----------

gören de sanır ki yabancı adsense'i karneyle dağıtıyolar. isteyen açar dener bedava ya. niye yalan söylesin söylese ne olacak açın deneyin yani bedava. bende de var usa adsenseler aynı tr'deki gibi kapanıyor kanallar, aynı sıkıntılar orda da var. açtım denedim gördüm, siz de açın siz de deneyin çok zor birşey değil
aynen bide inanmıyorlar aç kendin gör değilmi biz açalım biz deneyilim iyi kanalları bağlayalım kapanırsa bizim kanallar kapansın bizde size sonucu söyleyelim kafaya bak açın deneyin görün bu kadar basit...

alman adsense sadece 1-2 gün fazla dayanıyor :D hiç bir fark yok

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:03 ----------

aynen bide inanmıyorlar aç kendin gör değilmi biz açalım biz deneyilim iyi kanalları bağlayalım kapanırsa bizim kanallar kapansın bizde size sonucu söyleyelim kafaya bak açın deneyin görün bu kadar basit...

ben zaten açtım hocam, benim için diyorsan,

forumda çok yalan bilgi dönüyor malum, ben forumdakilerin yüzde 90ının Allah bir dediğine inanmıyorum, sizinde inanmamanızı tavsiye ederim

sadece kanal kapanma adsense konuları için değil, başka diğer tüm konulardada

Şuan denemeler yapıyorum kanallar kapanıyor diyen arkadaşlar kanallar max kaç gün sonra kapanıyor acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri