"Her Videoya Ünlem" Sorununun Sebebi Bulunmuştur

• Kullanıcı stanco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

stanco

Kayıtlı Üye
İlk açtığım kanala 1 haftadır ne atarsam atayım ünleme düşüyordu.
Aslında 2-3 günde bir 3-4 video atıyordum ama bir anda 20+ video atınca 2 gün sonra ünlem sorunu vermeye başladı.

Önlem almak için:

Analytics kısmında Görüntüleme raporları başlığı altındaki "Görüntüleme" kısmına tıklayın.

Daha sonra Metrik Karşılaştırma > Daha fazla metrik kısmına tıklayın.

sorun2.jpg

Gelen ekranda Yayınlanmış Video Sayısı'na tıklayın.

sorun3.jpg

Gördüğünüz gibi toplam yayınlanan videolar turuncu çubuklarla gösteriliyor. 19.06.2014 tarihinde olağan dışı bir biçimde yüklenen video sayısında artış var (28 video atmışım) ve Youtube bunun farkına vararak ünlem sorunu vermeye başladı.

sorun.jpg

Hesabınızı bahsettiğim şekilde görüntüleyin.Yükleme dengesini tutturursanız ve yüklenen video sayısında aşırı dalgalanmalar yaşanmazsa sorun olmaz diye düşünüyorum.Yani her gün eşit sayıda video atın. Bazen de hiç atmayın 2 gün ara verin. Bir günde 8 videonun üstüne çıkmayın.Bu arada kanal halen ünlem sorunu vermekte. Konunun açılış sebebi , sorunu yaşamayan arkadaşların önlem almasını sağlamaktır.Halihazırda ünlem sorunu veren kanallar için bir çözüm yok.

Dün 100video attım 95 tane $ yandı.
Ünlem ' Sorun ' değil, bir algoritmadır. . .
:cool:

Ünlem sorunu çok video atmakla alakalı değil, 100 video atarsın aynı anda $ rı yakarsın sıkıntı çıkmaz, ama gidip belli bir sayının üstünde ünleme yakalayan video atarsın olur sana kanal imlenmiş. Yani benim tahminim şu youtubeye eskiden video attıgımızda her videonun $ işaretini yakamıyorduk, artık $ işareti ? işaretine dönüşmek yerine ! 'e direk düşüyor ve belli bir sayıda !'e düşen videomuz oluncada kanalımız imleniyor, kara listeye giriyor, o saatten sonrada ne atarsanız ünleme düşüyor. Bu kadar basit ve net.

sıfır kanala ünlem gelmesine ne diyosunuz peki :)

sırf bu yazdığını denemek için sıfır kanala 2 video attım 2 side ünlem !!!

size bıraz unlem taktıgı. benımde 0 kanalalrımda unlm glıyor ama sonra bu unlemı asıp surklı vıdeo atıyorum..... para kazanmaları kapalı olarak acın dıycem anlayamacaksınız (reklmsız acın)

İlk açtığım kanala 1 haftadır ne atarsam atayım ünleme düşüyordu.
Aslında 2-3 günde bir 3-4 video atıyordum ama bir anda 20+ video atınca 2 gün sonra ünlem sorunu vermeye başladı.

Önlem almak için:

Analytics kısmında Görüntüleme raporları başlığı altındaki "Görüntüleme" kısmına tıklayın.

Daha sonra Metrik Karşılaştırma > Daha fazla metrik kısmına tıklayın.

sorun2.jpg

Gelen ekranda Yayınlanmış Video Sayısı'na tıklayın.

sorun3.jpg

Gördüğünüz gibi toplam yayınlanan videolar turuncu çubuklarla gösteriliyor. 19.06.2014 tarihinde olağan dışı bir biçimde yüklenen video sayısında artış var (28 video atmışım) ve Youtube bunun farkına vararak ünlem sorunu vermeye başladı.

sorun.jpg

Hesabınızı bahsettiğim şekilde görüntüleyin.Yükleme dengesini tutturursanız ve yüklenen video sayısında aşırı dalgalanmalar yaşanmazsa sorun olmaz diye düşünüyorum.Yani her gün eşit sayıda video atın. Bazen de hiç atmayın 2 gün ara verin. Bir günde 8 videonun üstüne çıkmayın.Bu arada kanal halen ünlem sorunu vermekte. Konunun açılış sebebi , sorunu yaşamayan arkadaşların önlem almasını sağlamaktır.Halihazırda ünlem sorunu veren kanallar için bir çözüm yok.

Merhaba;

Ben de sistemli olarak kanalıma video atardım. İşe gittiğimden dolayı akşam aynı saatlerde aynı sayıda video yüklerdim. Her gün 4-6 video gibi. Bazen eve gitmediğim zamanlar video atmazdım. Hafta sonu biraz daha yüklenirdim 10 video gibi. Ben de karalisteye girdim. Kanal çekmedim hayatımda. Kimsenin videosunu da çalmadım. Etiketim açıklamam başlığım özgündür. Manuel tek tek yüklerim. Videoların bazılarını ilk yt ye yükleyen ben olurum hatta. Sonuç: karaliste.

Belki arkadaşın dediği doğrudur.

ünlemin sebebi zaten biliniyor.önemli olan çözümü.bahsettiğiniz sonucunda çözümle alakası yok.

An itibariyle konuda bahsi geçen "Ünlem" sıkıntısı olan kanala attığım video yeşil yandı sevindirik oldum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri