Heraclest Network ile Spamdan %85 Kazanın

hocam telif yedikden sonra atıyorlarmı. bide film , çizgi film çalışılıyormu ayrıca mn gibi sonradan abuk subuk bahanelerle ekstra kesinti yapıyorlarmı bunlarıda cvplarsanız sevinirim.

fatihler1453 Hocam iki taen skype adresiniz var Birinde Murat M OZTURK Diğerinde fatih yazıyo
fatih yazan hocam

---------- Spam Engelliyici 17:14 ---------- Önceki Mesaj 17:13 ----------

hocam telif yedikden sonra atıyorlarmı. bide film , çizgi film çalışılıyormu ayrıca mn gibi sonradan abuk subuk bahanelerle ekstra kesinti yapıyorlarmı bunlarıda cvplarsanız sevinirim.
telifte atmıyorlar çizgi film dizi farketmez hepsi kabul boş kanal olsada farketmiyor kendim 4-5 çizgi dizi karışık attım

---------- Spam Engelliyici 17:20 ---------- Önceki Mesaj 17:14 ----------

benim network bir gelirim yok arkadaşlar bayilik aldığım için sürekli kanal bağlanması lazım yoksa bir gelir almıyorum zaten yapabilceğim en yüksek oranı veriyorum

hocam soracağım bişey var rec aldığımızda bağladığımız kanalların kesintiden önce mi yoksa sonra mı %10 unu alıyoruz şayet siz yüzde 85 veriyosunuz, ben rec alsam kesintiden önce olsa %70 + %10 yani %80 alacağız, kesintiden sonra olursa %70 in %10 u yani %7 si, toplamda %77 olur, arada %8 lik bi fark var, bide mn paneli kullanıyosunuz yani rec de alsak direk size de bağlasak kanallarımızı görebiliyorsunuz doğru mu ?

hocam soracağım bişey var rec aldığımızda bağladığımız kanalların kesintiden önce mi yoksa sonra mı %10 unu alıyoruz şayet siz yüzde 85 veriyosunuz, ben rec alsam kesintiden önce olsa %70 + %10 yani %80 alacağız, kesintiden sonra olursa %70 in %10 u yani %7 si, toplamda %77 olur, arada %8 lik bi fark var, bide mn paneli kullanıyosunuz yani rec de alsak direk size de bağlasak kanallarımızı görebiliyorsunuz doğru mu ?
rec alırasnız %70 kanal %10 rec kazanırsınız toplamda %80 rec farkı ise size link verilir sizin link kayıt olan herkesden %10 kazanç sağlarsınız direk kayıt olursanız kanal izlenme alınca gelir %85 kadar yükselir benim bir kazancım yok zaten tek amacım bayilik gitmesin diye düzenli kanal bağlamalıyım

kanalları görebiliyomusunuz onu cevaplamamışsınız bide partnere girdikten sonra 15 dk açılıyo mu mn da öyle sizde de varmı

kanalları görebiliyomusunuz onu cevaplamamışsınız bide partnere girdikten sonra 15 dk açılıyo mu mn da öyle sizde de varmı
onu bilmiyorum ama görünüyor olabilir panel yeni kullanıyorum mn paneli zaten diğer görülüyorsa bundada görünür 15 dk oto açılıyor telefon onayı olmasına gerek yok

dashboard olusturamadım bir turlu mail gelmiyor.
1 gün sonra deneyin geliyor

ARKADAŞLAR KANAL KAZANÇ %80 KADAR YÜKSELİYOR ARTIK DİREK BAŞVURU YAPARKEN KANAL KAZANÇ KISMI %80 OLARAK GÖRÜNÜYOR ARTIK DÜZELTME YAPMADAN 1000 TL DİREK 800 SİZİN HESAPTA OLACAK

1 gün sonra deneyin geliyor

ARKADAŞLAR KANAL KAZANÇ %80 KADAR YÜKSELİYOR ARTIK DİREK BAŞVURU YAPARKEN KANAL KAZANÇ KISMI %80 OLARAK GÖRÜNÜYOR ARTIK DÜZELTME YAPMADAN 1000 TL DİREK 800 SİZİN HESAPTA OLACAK

2 gun sonra denedim kayıt olundu ama mail gelmedi simdi sifre yeniliyorum bilgiler gonderiliyor ama mail gelmiyor.

4 hane kapananları ödüyor mu?
hocam kesin diyemem ama kapanıp ödeme alan kanallar var ödeme alamayanda var ama mn'den iyidir bunun kesinti %20 mn %30 kesiyor %12 de paypal aktarırken masraf kesmiş mn kapanan ödemiyor bu ondan 1000 kat iyi tavsiye ederim
mn %42 kesinti kapanan ödemez
heraclest network % 20 kesinti kapanan 3 kanaldan 2 ödemiş
genelde telifden kapanan ödemiyor spama ödüyor diyor kurucusu iletişimde

---------- Spam Engelliyici 19:37 ---------- Önceki Mesaj 19:37 ----------

2 gun sonra denedim kayıt olundu ama mail gelmedi simdi sifre yeniliyorum bilgiler gonderiliyor ama mail gelmiyor.
gmail spam kısmına bakarmısınız aynı mn gibi başvurusu fark yok zaten

hocam kesin diyemem ama kapanıp ödeme alan kanallar var ödeme alamayanda var ama mn'den iyidir bunun kesinti %20 mn %30 kesiyor %12 de paypal aktarırken masraf kesmiş mn kapanan ödemiyor bu ondan 1000 kat iyi tavsiye ederim
mn %42 kesinti kapanan ödemez
heraclest network % 20 kesinti kapanan 3 kanaldan 2 ödemiş
genelde telifden kapanan ödemiyor spama ödüyor diyor kurucusu iletişimde

---------- Spam Engelliyici 19:37 ---------- Önceki Mesaj 19:37 ----------

gmail spam kısmına bakarmısınız aynı mn gibi başvurusu fark yok zaten

gelen giden yok maalesef...

gelen giden yok maalesef...
http://ucms.recstudios.tv/signup

bu adrese girin kanal url yazın mail id pw gelecek tek kullanımlık onla dashbord alacaksınız o kodda zaten sizin spam yazan yere geliyor mailde onlarca kanalım var sorunsuz açtım siz tekrar bakın

mn içinde hub aldım arkadaşlar isteyene %10 hub %70 kanal ile %80 kadar kazanç alınabilir isteyende direk BURAYA TIKLAYARAK başvurabilir

Ödemeler kesinleşmiş kapananlara bloke atmışlar ama kesinti oranı cazip olduğu için mn yerine rec devam edecem isteyenler 1-2 kanal bağlayıp deneyebilir

ödemeler yapılmıştır mn %30+%12 paypal yollarken kesiyor recstudios %20 kesinti %80 kazanç direk oluyor isteyenlere rec hesabıda verebilirim tüm kanalları tek panelden bakar

[MENTION=15387]turks00[/MENTION] hocam benim kanal %30 olarak kesinlesiyor.

@turks00 hocam benim kanal %30 olarak kesinlesiyor.
hocam sebebi bi ara tüm kanalları %70 indirdiler o yüzden şuanda hepsi %80 oluyor söyledim eski kanalları düzeltin dedim ama yoğunum diyor heralde %70 kalacak ama yeni kanallar %80 benimde 4 kanal var %70 kalan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri