Herbalife

mesqul450

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Herbalife da çalısan yada hakkında bılgısı olan arkadaşlar bılgı verrse sevinirm çalısan arkadaş verirse daha iyi olur Şunu öğrenmel istiyorum dedikleri gibi kolay para kazanabiliyourmuyuz yoksa hersey düzmecemi?

Son düzenleme:
vücut geliştirmek için bende herbalife başlamak istiyorum sizce başlamalımıyım arkadaşlar konu hakkında görüşlerini alabilir miyim

Detaylı bilgiyi ben yazayım ama o ürünleri satacak çevreniz yoksa yaş o iş işte bizden bakım ürününü şu fiyata al sonra bu fiyatın üstüne satabilirsen sat deniyor Çok yakınım almıştı 3-4 bintl lik ürün elinde kaldı siz peşin para alıp yağlandıra balandıra satmaya çalışcaksınız

pek detaylı olmadı ama devamını anlatırım sonra kısacası ben tavsiye etmem ha mega holdingciler ha herbalifeciler aynı benim gözüm de

yılmaz erdoğanın neşeli hayat filmini izlemedin anlaşılan.

yılmaz erdoğanın neşeli hayat filmini izlemedin anlaşılan.

hocam izlemez olurmuyum izledm zaten onun ıcın soruyorum dun egıtıme katıldım 150 tl istediler sertifika için vermedim tabi cünkğ bunun sonunda urun aldırma falan olucak çözdüm orayı ondan bilgi alıyorum egitimdede aynı o şekil herkes oynu falan degişik bir ortamdı.

2007 yılında mersinde olan seminerlerine katılmıstım.Network marketing şeklinde çalışma şekli
var.Para kazanırsan ödemede problem cıkmaz.Ama eğerki sağlam bir cevren yoksa uye
yapabilecek bir potansiyel yoksa hiç bulasma derim.

Yillar once Izmir'de bir organizasyonlarina gitmistim. Sanirim Asansor'un oralardaydi..

Ilk 45 dakikanin sonunda, orada tanistigm kizlarla bulundugumuz ortamdan uzaklasip icmeye gitmistik..

Son düzenleme:
Aslında şirket sağlam bir sorun yok ancak sorun distribütörlerde, kimisi hırslanıyor bu yüzden kendini kaybediyor ne yapacağını şaşırıyor ondan sonra kişiler de yanlış tanıyor firma ismini duyunca direk sahtekar uzak dur diye damga vuruyorlar doğal olarak...

Ürünler pahalı gelebilir düzenli kullanım için alacaksanız her ay belli miktarları ürünler için harcamak zor gelebilir ama faydasını görürsünüz oda ayrı bir konu, ayrıca belli bir süreye kadar iade hakkınız da zaten var...

İş olarak bakacaklar için ise katılmanızı isteyen kişiyi iyi seçin doğru tartın yoksa onun kendi hırsları için mağdur durumda kalabilirsiniz, bunun haricinde uzun vadede sağlam kazanç elde edebilirsiniz, şuan bir hayli yavaşlamış gibi gördüm Herbalife Türkiye için ama yine de yıllardır devam edenler var, birde bazı durumlar zorlayıcı olabiliyor idi örneğin prim hakettiniz bunu alabilmeniz için belli bir miktar ürün siparişi vs vermiş olmanız gerekiyor eğer 1 puan eksik kalsın alamıyorsunuz ( sistem şuanda da aynı sanırım ) vs vs yani bunları iyice öğrenip şartlarını görün inceleyin kendiniz karar verin yoksa şirket ile ilgili bir sorun yok dediğim gibi problem kişilerde çoğunlukla...

Bunun gibi yıllardır sağlam bir şekilde yürüyen network marketing sistemi ile çalışan firmalar var ama nerede ise her gün yeni bir tanesi açılıyor ertesi gün kapana firmalarda var oda ayrı bir konu...

İster burdan İstersende özelden anlatırmısn ? Nasıl oldu ?

Kardeş sadece şunu düşün . Sen afedersin köpek gibi çalışırsın satmak için bunu her zaman en üstündekiler yer. Çok samimi arkadaşın can ciger onu bile müşteri olarak görürsün. Kazanan var mı var ama yalan var işin için de. Sen 4 bin yada 6 bin tl verdin bunu çıkarmak için elinden gelen her şeyi yapacaksın. Rütbeleri falan var dı sanırım Herbalife diye hepsi şık giyinir altların da son model arabalar falan hepsi hikaye onların. Ama yok çevreme satış yaparım dersen o da senin bilecegin bir şey.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri