Herhangi bir ihtiyacı olan arkadaşa yardım etmek istiyorum.

simbus

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ciddi anlamda zor durumda olan, herhangi bir acil ihtiyacı olan forum içi veya forum dışı farketmeksizin bi kaç kardeşime yardım etmek istiyorum. arkadaşlar yardım illaki bot ihtiyacım var vds var olmak zorunda değil.. ailevi problemler olabilir, herhangi bir ihtiyac olabilir, ailesinin yanina gitmek isteyip bilet dahi alamadigindan dolayi gidememe sebebi olabilir veya ailesinde veya çevresinde görmekte olduğu tedavi dolayisiyla almak zorunda olduğu ilacı alamama durumu olabilir veya herhangi bir rahatsizligindan dolayi tedavi gormesi gerekiyor olabilir. imkanim doğrultusunda yardim etmek istiyorum.

lütfen sadece pm den yazın arkadaşlar.
bazi insanlar var ki parasi olduğu halde sırf 3 kurusuna kiyamadigi için iyi niyeyimi suistimal edebilir. boyle yapacak olan kişilere hakkimi helal etmem arkadaslar cunku gercekten ihtiyaç sahibi bi kac kardesime yardım etmek istiyorum.

herkese hayırlı geceler. hayatta daima sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerim herkes için.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Mesaj atanlardan ,gerçekten ihtiyacı olup da mesaj atmasını dilerim.

helal olsun Allah razı olsun.İnşallah gerçek ihtiyaç sahipleri mesaj atar.

Böyle bir şeyi ben de hep düşünüyorum ama internet üzerinden hiç kimseye güvenilmez diye vazgeçiyorum. Keşke çıkıp dışarıda kimin yardıma muhtaç olduğunu gerçekten anlayabilsek de yardımcı olsak. Ama çok yardıma muhtaç gibi görünen bir adam bile evinde çocukları ekmek yiyemezken yardım paranızla gidip sigara alacak kadar aciz olabilir.

Yine de çok güzel bir şey yaptığınız, size büyük katkısı olur manevi olarak.

Adamın Dibisin yemin ediyorum gözlerim yaşardı.Şuan yanımda olsaydın kocaman bi sarılamk isterdim hocam sana helal olsun

inşAllah doğru yere ulaşır, niyet çok önemli , Rabbim tüm insanlarımı böyle güzel kılsın inşaAllah (:

Merhaba arkadaşlar ciddi anlamda zor durumda olan, herhangi bir acil ihtiyacı olan forum içi veya forum dışı farketmeksizin bi kaç kardeşime yardım etmek istiyorum. arkadaşlar yardım illaki bot ihtiyacım var vds var olmak zorunda değil.. ailevi problemler olabilir, herhangi bir ihtiyac olabilir, ailesinin yanina gitmek isteyip bilet dahi alamadigindan dolayi gidememe sebebi olabilir veya ailesinde veya çevresinde görmekte olduğu tedavi dolayisiyla almak zorunda olduğu ilacı alamama durumu olabilir veya herhangi bir rahatsizligindan dolayi tedavi gormesi gerekiyor olabilir. imkanim doğrultusunda yardim etmek istiyorum.

lütfen sadece pm den yazın arkadaşlar.
bazi insanlar var ki parasi olduğu halde sırf 3 kurusuna kiyamadigi için iyi niyeyimi suistimal edebilir. boyle yapacak olan kişilere hakkimi helal etmem arkadaslar cunku gercekten ihtiyaç sahibi bi kac kardesime yardım etmek istiyorum.

herkese hayırlı geceler. hayatta daima sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerim herkes için.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle adamlar her şeyi hak ediyor, helal olsun.

Helal olsun hocam, ama bir şeye vurgu yapmak istiyorum. Muhtemelen çok fazla özel mesaj gelicek, önerim kanıt alman, ihtiyacı varsa vs. Doğru yere gittiğine emin olman gerektiğini düşünüyorum hocam. Bu arada adamsın :)
Edit: Hocam benim önerim hayır kurumları, ama yine de sen bilirsin

Son düzenleme:
ufak ölçekli aşevleri ve yardım kuruluşları var. Etrafınızda belki olabilir. Onları tercih etmek daha mantıklı geliyor bu gibi durumlarda. Etrafınızda gerçek ihtiyaç sahibi bulamıyorsanız tercih edilebilir. Bu gibi kurumların içine girmekde kolaydır. Başındaki kişilerin sürekli değişip değişmediği, baştaki kişilerin akrabalarını bu işe sokup sokmadığı, yine bu kişilerin giyemlerinin kuşamlarının, bindikleri arabaların, yaşam şartlarının değişip değişmediği biraz takiple karar verilebilir.

Helal olsun kardeşim İnşAllah beklediğim kazançlara ulaşabilirsem bende yardımda bulunmak isterim ihtiyacı olan kardeşlerimize. Ama önce özellikle kategori konusunda birisi de bana yardım etse hayır demem. Allah yolunu açık etsin umarım gerçekten ihtiyacı olan birisi ya da birileri faydalanır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri