Merhaba arkadaşlar ciddi anlamda zor durumda olan, herhangi bir acil ihtiyacı olan forum içi veya forum dışı farketmeksizin bi kaç kardeşime yardım etmek istiyorum. arkadaşlar yardım illaki bot ihtiyacım var vds var olmak zorunda değil.. ailevi problemler olabilir, herhangi bir ihtiyac olabilir, ailesinin yanina gitmek isteyip bilet dahi alamadigindan dolayi gidememe sebebi olabilir veya ailesinde veya çevresinde görmekte olduğu tedavi dolayisiyla almak zorunda olduğu ilacı alamama durumu olabilir veya herhangi bir rahatsizligindan dolayi tedavi gormesi gerekiyor olabilir. imkanim doğrultusunda yardim etmek istiyorum.
lütfen sadece pm den yazın arkadaşlar.
bazi insanlar var ki parasi olduğu halde sırf 3 kurusuna kiyamadigi için iyi niyeyimi suistimal edebilir. boyle yapacak olan kişilere hakkimi helal etmem arkadaslar cunku gercekten ihtiyaç sahibi bi kac kardesime yardım etmek istiyorum.
herkese hayırlı geceler. hayatta daima sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerim herkes için.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lütfen sadece pm den yazın arkadaşlar.
bazi insanlar var ki parasi olduğu halde sırf 3 kurusuna kiyamadigi için iyi niyeyimi suistimal edebilir. boyle yapacak olan kişilere hakkimi helal etmem arkadaslar cunku gercekten ihtiyaç sahibi bi kac kardesime yardım etmek istiyorum.
herkese hayırlı geceler. hayatta daima sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerim herkes için.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme: