Herkes alt kanal açabilir

Tel onaysız Kanal açabildiniz mi ?

• Evet

Oy: 26 44,8%
  • hayır

Oy: 32 55,2%

• Kullanılan toplam oy
    58
ana kanal 2 senedir calısmadım alt kanalın ne oldugunu bılmeyenler gibi bende tam tersi ana kanalı bilmiyorum :) toplu kapanmada yaşamadım

Bir gmailin altına birden fazla alt kanal açtın hepsine yükleme yaptın, mesela 3 alt kanalada 3 farklı içerik yükledin, o kanallardan bir tanesi spam vb. dolayısıyla kapandığı zaman diğer kanallarınında askıya alınması yüksek ihtimal onu diyorum.

Bir gmailin altına birden fazla alt kanal açtın hepsine yükleme yaptın, mesela 3 alt kanalada 3 farklı içerik yükledin, o kanallardan bir tanesi spam vb. dolayısıyla kapandığı zaman diğer kanallarınında askıya alınması yüksek ihtimal onu diyorum.

çalısma seklinede baglı hocam alt kanal olusturup farklı gmaile sahiplik verirsen oradan kanala yuklemeye devam edersen bu kanalın acıldıgı mailden baglantısı kopmus oluyor mesela risk 0 :)

Bu yönteme göre tek videoda çalışabilir her kanal için arkadaşlar beyin beleş :D

Tek video risk midir ? Sanıyorumki değildir hayırlı olsun

önceden alt kanal spamdan kapandığı zaman tel onayı yapmadan kanalı silebiliyorduk ama şuan işe yaramıyor
+ alt kanal açıp kanal şifresini almadığımız takdir de alt kanalı hiçbir şekilde silemiyoruz tek çare hesabı kökten silmek

Anlatmayacağın bir taktik için yardım istemek bir çelişki değil midir? :) PM atınca da bilgi vermiyorsun ne yazalım şimdi sana ne istiyorsun bi anlasak..

ben 1 yıldır alt kanal acıyorum bi kaç kategorimde hiç istemedi hala da istemiyor.
eski tarihli gmail satın alın zaten 200 tane de acsanız onay istemiyor.ama yeni açtıgınız gmaile 2-3den fazla alt kanalı açmaya çalışırsanız %70 ihtimal spam oalrak algılıyor ve onay istiyor.Bu kadar basit bunun başka bir açıklaması yok kimse de yok buldum bişey deniycem demesin.Aboneli eski tarihli bir gmail hesabıyla deneyin görürsünüz farkı.

Arkadaşlar ben de alt kanallarla çalıştım ve neyin ne olduğunu az çok biliyorum. Gmail açılış şekline göre bile kanal açma sayınız değişiyor. Ankete katılanlardan evet diyenler aynı gmail ile ana kanal dışında 10 tane art arda alt kanal açtım ve onay istemedi diyorsa o zaman tamamdır.

ben 1 yıldır alt kanal acıyorum bi kaç kategorimde hiç istemedi hala da istemiyor.
eski tarihli gmail satın alın zaten 200 tane de acsanız onay istemiyor.ama yeni açtıgınız gmaile 2-3den fazla alt kanalı açmaya çalışırsanız %70 ihtimal spam oalrak algılıyor ve onay istiyor.Bu kadar basit bunun başka bir açıklaması yok kimse de yok buldum bişey deniycem demesin.Aboneli eski tarihli bir gmail hesabıyla deneyin görürsünüz farkı.

hemen deniyorum 2007 yılında açılmış gmail ve yt kanalında deniycem şimdi

Kusura bakmada Yeni maillerle aciliyor denendi :)

Alt kanal açarken neden telefon istesin. Ben de normal kullandığım gmail hesabım için aylar önce 2-3 kanal açmıştım başka şeyler denemek için hiç birinde tel onayı istemedi.

2007 yılana ait temiz ıp ve pc de denedim şaunad 5. alt kanalı açında telefon onayı istedi tr ıp den yaptım işlemi malesef hocam bu teziniz bende işe yaramadı :(

Arkadaşlar ben de alt kanallarla çalıştım ve neyin ne olduğunu az çok biliyorum. Gmail açılış şekline göre bile kanal açma sayınız değişiyor. Ankete katılanlardan evet diyenler aynı gmail ile ana kanal dışında 10 tane art arda alt kanal açtım ve onay istemedi diyorsa o zaman tamamdır.

Sırf denemek için üşenmedim açtım Screenshot by Lightshot bu arkadaşın işlem yaptığı kanalda.. Birde ellenmemiş kanalımda denedim ilk mailde onaya takıldı..

spam algroitmasını çözseydik herhangi brimiz zaten burda yazmazdık.yazmayı geçtim burda olmazdık :) [MENTION=18840]exolange[/MENTION] [MENTION=12651]niyazi16[/MENTION] tr ipden denemedim ben hiç.tr ipli alt kanalı geçtim kanal mail bile açmam hocam.ama almanya , fransa ve usa de dediğim olay gecerli.15-16 tane actım alt kanal ama ardarda açma konusuna gelirsek zaten youtube spamı davrınaşlarınızdan algılar.Makinalı gibi abanırsan kanal acmaya 2007 değil 1999 yılına ait maille bile acılmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri