Herkes alt kanal açabilir

Tel onaysız Kanal açabildiniz mi ?

• Evet

Oy: 26 44,8%
  • hayır

Oy: 32 55,2%

• Kullanılan toplam oy
    58
alt kanal çalışmışlığım yok çalışmamda

valla hocam şuanda arakdaşın ayar yaptığı birisi ile görüştüm takır takır makineli gibi açıyor telefon onay da istemiyormuş

Onay isteyip istememesi mailin sağlamlığına bağlı.
Eğer sağlam mail kullanıyorsanız alt kanal açarken onaya takılmaz.
Ben yeni kişilerden aldığım maillerin sağlamlığını bu şekilde test ederim genelde.

Yontemi olan acio hcm virua gibi :D acilan maille acilmayanin arasindaki bagi guclendirmek gerekio ince detay

ben sana diyorum iş var sen bana diyorsun borç ver.Yöntemin varsa paylaş hocam burda insanlara caka satma.
Bi ara telif ve dünya engelini önceden farketmenin mümkün oldugunu soyleyen bir arkadaş vardı senin de ondan farkın yok."İnce detay , kafası çalışan yapar" diye burdaki insanlardan farklı oldugunuzu mu göstermeye mi çalışıyorsunuz anlamadım sizi.iş laf bitse zaten herkes ağır spammer forumda.Alayımız Vietnamlıları cebimizden cıkarırız lafta.

o alt kanalların tadını kaçırırsan karın ağrısı yapar, ana kanal da dahil spamden kapanır haberin olsun :)

ben sana diyorum iş var sen bana diyorsun borç ver.Yöntemin varsa paylaş hocam burda insanlara caka satma.
Bi ara telif ve dünya engelini önceden farketmenin mümkün oldugunu soyleyen bir arkadaş vardı senin de ondan farkın yok."İnce detay , kafası çalışan yapar" diye burdaki insanlardan farklı oldugunuzu mu göstermeye mi çalışıyorsunuz anlamadım sizi.iş laf bitse zaten herkes ağır spammer forumda.Alayımız Vietnamlıları cebimizden cıkarırız lafta.

Cok bos konustugunun farkindamisin burda kimse kendi kullandigi calistigi yontemi paylasmaz ben bi yontem var diyorum arastircaksin bunu hazira konmaya bakiyorsun paylasim forumundayiz tamam ama bazi seylerde kisisel kalmali

Cok bos konustugunun farkindamisin burda kimse kendi kullandigi calistigi yontemi paylasmaz ben bi yontem var diyorum arastircaksin bunu hazira konmaya bakiyorsun paylasim forumundayiz tamam ama bazi seylerde kisisel kalmali

paylaşmayacaksan konunun kilitlenmesini talep edebilirsin diğer konunda yaptıgın gibi.Kimse sana paylaş demiyor zaten paylaşmanın da kıymeti yok çünkü paylaşınca saldırıya gececek bir guruh var forumda bunun farkında herkes.
Hazıra konmaya çalıştıgım da yok kimse senin kıytırık "taktiğine" kalmadı.
Kişisel kalmalıysa paylaşma burda caka satma yok araştıracaksın yok bulacaksın diye.Kendine kimseden zeki sanma , burdakilere de aptal yerine koyma.
Eger bunlar boş konuşmaysa da sen direk boşluğuın ta kendisisin boş boş konular acıp flood yapıyorsun anca.

Hadi iyi paylaşımsız forumlar, iyi geceler

alt kanal satışlarımız başlamıştır hahaa :D
yakında sinemalarda

Anket yukarda burda durumu anlamaya calisirken yardimci olmaya calisirken bazi gereksizler konuya dadaniyor hayirlisi olsun

[MENTION=18840]exolange[/MENTION] forumda kendi konuna sadece kendi işine gelen postları görmek istemeye çalışman normaldir.Pohpohlanarak yetiştirilmişsin sanırım.

Delikanlı ol [MENTION=18840]exolange[/MENTION] laf sokacagın zaman " bazı " " gereksiz " gibi ithamlarda bulunacagın zaman etiket kullan. Sen en iyisi kendi adında bir skype grubu kur orda paylaşma taktikleri pohpohlayan olur seni kişisel kalır hem paylaşmamaların.

youtube üst düzeyleri beni dinledi dualarım kabul oldu :D tel onaysız alt kanal herkes açsın açın açın sabaha kadar dans :D

anketede katılın birşeyi anlamaya calısıyorum biraz yorumlar gelsin

Konunun açılma amacı ne? Sen açabiliyorsun diye mi açtın_ Bir açık mı buldun_ Yoksa cidden doğrulama istemiyor mu artık? Yani kardeş bu konuyu niye açtın sen amç?

Ulan bir yöntem var eee o zaman herkes açabilir niye diyorsun hergele. Deki bir yöntem buldum açılabiliyor arkadaş eeeee sounç? Bizene paylaşmayacaksan açabildiğinden tövbeee

paylaşmayacaksan konunun kilitlenmesini talep edebilirsin diğer konunda yaptıgın gibi.Kimse sana paylaş demiyor zaten paylaşmanın da kıymeti yok çünkü paylaşınca saldırıya gececek bir guruh var forumda bunun farkında herkes.
Hazıra konmaya çalıştıgım da yok kimse senin kıytırık "taktiğine" kalmadı.
Kişisel kalmalıysa paylaşma burda caka satma yok araştıracaksın yok bulacaksın diye.Kendine kimseden zeki sanma , burdakilere de aptal yerine koyma.
Eger bunlar boş konuşmaysa da sen direk boşluğuın ta kendisisin boş boş konular acıp flood yapıyorsun anca.

Hadi iyi paylaşımsız forumlar, iyi geceler

[MENTION=18840]exolange[/MENTION] forumda kendi konuna sadece kendi işine gelen postları görmek istemeye çalışman normaldir.Pohpohlanarak yetiştirilmişsin sanırım.

Delikanlı ol [MENTION=18840]exolange[/MENTION] laf sokacagın zaman " bazı " " gereksiz " gibi ithamlarda bulunacagın zaman etiket kullan. Sen en iyisi kendi adında bir skype grubu kur orda paylaşma taktikleri pohpohlayan olur seni kişisel kalır hem paylaşmamaların.

Konunun açılma amacı ne? Sen açabiliyorsun diye mi açtın_ Bir açık mı buldun_ Yoksa cidden doğrulama istemiyor mu artık? Yani kardeş bu konuyu niye açtın sen amç?

Acabilenle acamayan kitleyi ogreniyorum vi derdin varsa konuyu rapor edebilirsin

rapor etmeyi dogru bulmadım ve bulmam da zaten.Ben sadece amacını ögrenmeye çalışıyorum.Ama amaçsız açılmış konularla dolu bir forumda bunun anlamsızlıgını farkettim.
Sen ve senin gibi işsiz arkadaşların bolluğu vazgeçirdi şu an.
İyi forumlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri