- Web sitesi
- www.cgnpartner.com
[MENTION=18840]exolange[/MENTION] ek olarak madem acılıyor o zaman bir video kaydı yapıp koyabilirsiniz konunuza.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=18840]exolange[/MENTION] ek olarak madem acılıyor o zaman bir video kaydı yapıp koyabilirsiniz konunuza.
Yontemi olan acio hcm virua gibiacilan maille acilmayanin arasindaki bagi guclendirmek gerekio ince detay
[MENTION=18840]exolange[/MENTION] bak mantıklı yorum böyle olurOnay isteyip istememesi mailin sağlamlığına bağlı.
Eğer sağlam mail kullanıyorsanız alt kanal açarken onaya takılmaz.
Ben yeni kişilerden aldığım maillerin sağlamlığını bu şekilde test ederim genelde.
ben sana diyorum iş var sen bana diyorsun borç ver.Yöntemin varsa paylaş hocam burda insanlara caka satma.
Bi ara telif ve dünya engelini önceden farketmenin mümkün oldugunu soyleyen bir arkadaş vardı senin de ondan farkın yok."İnce detay , kafası çalışan yapar" diye burdaki insanlardan farklı oldugunuzu mu göstermeye mi çalışıyorsunuz anlamadım sizi.iş laf bitse zaten herkes ağır spammer forumda.Alayımız Vietnamlıları cebimizden cıkarırız lafta.
Cok bos konustugunun farkindamisin burda kimse kendi kullandigi calistigi yontemi paylasmaz ben bi yontem var diyorum arastircaksin bunu hazira konmaya bakiyorsun paylasim forumundayiz tamam ama bazi seylerde kisisel kalmali
youtube üst düzeyleri beni dinledi dualarım kabul oldutel onaysız alt kanal herkes açsın açın açın sabaha kadar dans
anketede katılın birşeyi anlamaya calısıyorum biraz yorumlar gelsin
Cok bos konustugunun farkindamisin burda kimse kendi kullandigi calistigi yontemi paylasmaz ben bi yontem var diyorum arastircaksin bunu hazira konmaya bakiyorsun paylasim forumundayiz tamam ama bazi seylerde kisisel kalmali
paylaşmayacaksan konunun kilitlenmesini talep edebilirsin diğer konunda yaptıgın gibi.Kimse sana paylaş demiyor zaten paylaşmanın da kıymeti yok çünkü paylaşınca saldırıya gececek bir guruh var forumda bunun farkında herkes.
Hazıra konmaya çalıştıgım da yok kimse senin kıytırık "taktiğine" kalmadı.
Kişisel kalmalıysa paylaşma burda caka satma yok araştıracaksın yok bulacaksın diye.Kendine kimseden zeki sanma , burdakilere de aptal yerine koyma.
Eger bunlar boş konuşmaysa da sen direk boşluğuın ta kendisisin boş boş konular acıp flood yapıyorsun anca.
Hadi iyi paylaşımsız forumlar, iyi geceler
[MENTION=18840]exolange[/MENTION] forumda kendi konuna sadece kendi işine gelen postları görmek istemeye çalışman normaldir.Pohpohlanarak yetiştirilmişsin sanırım.
Delikanlı ol [MENTION=18840]exolange[/MENTION] laf sokacagın zaman " bazı " " gereksiz " gibi ithamlarda bulunacagın zaman etiket kullan. Sen en iyisi kendi adında bir skype grubu kur orda paylaşma taktikleri pohpohlayan olur seni kişisel kalır hem paylaşmamaların.
Konunun açılma amacı ne? Sen açabiliyorsun diye mi açtın_ Bir açık mı buldun_ Yoksa cidden doğrulama istemiyor mu artık? Yani kardeş bu konuyu niye açtın sen amç?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.