Herkes Forumla Nasıl Tanıştığını Yazsın

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaşlar Konuda Belirtmiş Olduğum Gibi Forumla Nasıl Tanıştınız Nasıl Buldunuz

Ben Youtubeden Nasıl Para Kazanılır Dediğimde Buldum Kayıt Oldum :) Ya Siz ? :)

Yabancı forumda buldum 2012 yılında... O zaman ünlem diye birşey yoktu ne koyarsan koy dolar.... birde tbmler öyle yüksektiki. şimdi koku çıktı :)

gecen sene şubat-mart aylarında r10 da muslera nın yani serkanYT nin açtığı partnerlik konularıyla bulaştık youtube'a,ordan da foruma:D

Film sitesi vardı, webmaster forumlarından tanışmış olduğum bir arkadaşın,Serkan Ağanın youtube kanal açma adsense bağlama seslı anlatımı ile tanıştım,ilk zamanlar önemsemiştim ıkı ayrı hesapla başlangıç yaptım :D kazamız mübarek ola

forum yokken wsde konuları açıyodu serkan usta sonra forum açtı üye oldum hesap bilgilerimi unuttum uzun zaman sonra tekrar üye oldum

borçlardan bunaldığım günlerden birinde gugula internetten para kazanma yazıp-birkaç saat içinde serkanın 1.5 saatlik videosuna rastlamamla başladı herşey...
forumu öyle buldum...

aynı gün kanal ve adsense açıp youtube serüvenine başlamış oldum ))

tarih şubat 2013 ..

borçlardan bunaldığım günlerden birinde gugula internetten para kazanma yazıp-birkaç saat içinde serkanın 1.5 saatlik videosuna rastlamamla başladı herşey...

tarih şubat 2013 ..

yürü ya kulum hesabı olmuş seninki :)

tarih şubat 2013 ..

Aynen Benimde :)

1. Bundan 3-4 sene öncede yt de kanalım vardı hep işte özgün ya da diğer türlü beğendiğim videoları atıyodum ve izleniyodu gerçekten zevkine tamamen sonra bunun para kazanma olayını bi kaç yerde okumuştum ama türkiyede olmadığını öğrenmiştim.
  2. Geçen yaz bu para kazanmayı temmuzun sonunda açtım birden 4 günde o 4 yıllık kanalım 120 $ getirdi sonraki günler 5-6 lira falan ama kesinleşen çok garip ki 650 tl civarıydı sonradan araştırdım google bazen böyle hediye verebiliyomuş eski kanallara çok sevinmiştim :D
  3. Sonra devam ettim foruma üye olup pin alma vs. öğrendim eylülde ilk ödemeyi aldım o günden beri çok şükür maaşa bağladı beni ama ben hep yt`nin içindeydim spamdan önce de para kazanmadan önce de..

Son düzenleme:
Googleda internetten para kazanma diye aratırken ytden para kazanıldıgını ögrendim.Bende araştırıken bu forumu gördüm abone oluyum bi kenarda durur derken patladı gitti işte :D

1. Bundan 3-4 sene öncede yt de kanalım vardı hep işte özgün ya da diğer türlü beğendiğim videoları atıyodum ve izleniyodu gerçekten zevkine tamamen sonra bunun para kazanma olayını bi kaç yerde okumuştum ama türkiyede olmadığını öğrenmiştim.
  2. Geçen yaz bu para kazanmayı temmuzun sonunda açtım birden 4 günde o 4 yıllık kanalım 120 $ getirdi sonraki günler 5-6 lira falan ama kesinleşen çok garip ki 650 tl civarıydı sonradan araştırdım google bazen böyle hediye verebiliyomuş eski kanallara çok sevinmiştim :D
  3. Sonra devam ettim eylülde ilk ödemeyi aldım o günden beri çok şükür maaşa bağladı beni ama ben hep yt`nin içindeydim spamdan önce de para kazanmadan önce de :)

:D bende 12 13 yaşındayken köyde mısır tarlaları arasında mısır savaşı yapardık bi arkadaş da videoya alırdı atardık youtubeye facede flen paylaştıydım diğer arkadaşlar da paylaşmış 1 hafta sonra 15 bin izlenım almış 2 ay sonrada youtubeden para kazanma olduğunu duydum kanalın şifresini unuttum güzel kanaldı :(

Başka bir forumdan duymuştum, youtube'dan para kazanma işini de merak ediyordum, geldim ve kayıt oldum.

Son düzenleme:
:D bende 12 13 yaşındayken köyde mısır tarlaları arasında mısır savaşı yapardık bi arkadaş da videoya alırdı atardık youtubeye facede flen paylaştıydım diğer arkadaşlar da paylaşmış 1 hafta sonra 15 bin izlenım almış 2 ay sonrada youtubeden para kazanma olduğunu duydum kanalın şifresini unuttum güzel kanaldı :(

Benim o kanal hala duruyo tam olarak özgün olacağım zaman onu kullanıcam anlattığın hikayede benimkine paralel :D

serkan hoca sağ oğsun :)

aslında çoğumuza bu işi öğreten, anlatan, yardımcı olan ilk kişi serkan hocadır.
topluca serkan hoca için ufakta olsa bir miktar para yollasak çok iyi olur aslında:)
arabasını yeniler :)

serkan hoca sağ oğsun :)

aslında çoğumuza bu işi öğreten, anlatan, yardımcı olan ilk kişi serkan hocadır.
topluca serkan hoca için ufakta olsa bir miktar para yollasak çok iyi olur aslında:)
arabasını yeniler :)

Aslında Haklısınız 9000 Tane Üye Var Bunların 5000 Tanesini Online Olarak Sayarsak Kişi Başı 1 TL Verse 5000 Lira Fena Para Değil :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri