G
GurkanTR
Guest
Yoğun istek ve yeni kitap yazmamız üzerine ! 4 E-book 5 TL'den devam ediyoruz. Artık youtube'dan kazanmayan kalmayacak.
Youtube-adsense altın bilgiler v1
Youtube-adsense altın bilgiler v2
Niche Kelimeler v1
Kaynak Siteler E-book
4 Kitap için ücret, 5 TL'dir.
r10 ve YTPara referanslarımız aşağıdadır.
Youtube-adsense altın bilgiler v1
Youtube-adsense altın bilgiler v2
Niche Kelimeler v1
Kaynak Siteler E-book
4 Kitap için ücret, 5 TL'dir.
r10 ve YTPara referanslarımız aşağıdadır.
ödeme gönderilmiştir.
misli hesbaınıza ödeme yaptım ebookları bekliyorum
teşekkür ederim
Teskler güzel bilgiler var:thumbup:
HTC Sensation XE with Beats Audio cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
E-book lar alındı , teşekkürler.
Kitaplar teslin alındı. Hızlı bir alış veriş oldu tşkler.
Hocam misli.com ödeme yaptım..
Kitap Teslim alındı çok Geniş Bilgiler İçeriyor Teşekkürler
Ödeme yapıldı kitap satın alındı .Çok önemli detayları ilk etapta gördüm ve incelemeye devam edeceğim . Bu fiyata bedava gerçekten. Kitabı hazırlayan arkadaşa teşekkür ederim
Kitapları aldım okudum, baslangıç ve orta seviyedeki arkadaşlar için kendilerini geliştirmelerine yardımcı olacaktır.Özellikle video izlenim arttırma teknikleri ve niche kelime analizleri ilgimi çekti.
Kendilerini takip edecegim bundan sonra çıkaracakları e-bookları da merakla bekliyor olacagım.
Ödeme yapıldı ! Çok hızlı bir şekilde geri dönüş yapılarak E-booklar mail adresine gönderildi. Teşekkürler.
Teşekkürler Hocam .. Kitaplar alındı..
hocam bende almak isterim ..
Pm ile bilgilerinizi atar mısınız ?.
Ödeme Yapıldı .. Misli Hesabınıza Hocam .
bende istiyorum paypala gönderiyorum
Paypal ödeme yapıldı
ödeme yapıldı bilmem kaç tane kitap artı bonus artı bayramlaşma bekleniyor![]()
Hocam ödeme yapıldı ziyaretçi defterinize e-mail bıraktım
pm attım hesap nosu için dönüş yaparsanız sevinirim.
---------- Mesaj saat 01:34:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:19:03 civarında gönderildi. ----------
Ödemenizi geçtim hocam.
Odeme yapip, bildirim yaptiktan 2dk sonra elime ulasti. Tesekkurler.
Odemenin ardindan hizli bir sekilde kitaplari gonderdi.Tesekkur ederim..
3$ olarak odeme yaptim hocam.Kontrol eder misiniz?
paypal ile 5 TL gönderdim hocam.
1 adet alındı-hızlı alışveriş oldu..teşekkürler![]()
e-book teslim alınmıştır,teşekkürler.
e-book alındı ödeme yarın yapılacak.
teşekkürler gürkan
Ödeme yapıldı e-book teslim alındı çok teşekkürler .
Misli hesabınıza ödeme yapılmıştır, e-kitaplar bekleniyor.
kitap alındı teşekkürler
paypal üzerinden ödeme yaptım hocam.
Merhabalar, kampanya ile e-book alınmıştır.
Emeğinize sağlık.
Ebook satın alınmıştır teşekkürler![]()
1 adet alınmıştır.
Teşekkürler
1 adet alınmıştır.
bende aldım böyle kampanya asla bir daha bulunmaz kaçırmayayım dedim![]()
Misli hesabına ödeme yapıldı, iyi akşamlar.
kitaplar alınmıştır.umarım bilmediğim bilgiler vardır
E-kitaplar alındı.. Umarım işime yarar ve pişman olmam.. Forumda ve hiçbir yerde paylaşılmayan şeyler olduğunu düşnüyorum...
kitaplar alındı güzel bilgiler var gerçekten
kampanya için teşekkürler. okumaya başladım.
kitabı aldım .
okuyorum.
Gerçektende çok yararlı bilgiler var bu fırsat için teşekkür ederim.
Teşekkürler kitap alınmıştır.
Geldi, teşekkür ederim...
hemen geldi tesekkurler.
GT-I9003 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
1 adet alınmıştır teşekkürler
ödemeyi yaptım anında gönderdi e-book'u teşekkürler
1 adet e book alındı.
Çok güzel yazılmış, bilinen gerçekleri değil özel taktikler verilmiş.
Teşekkürler. Deneyince yine yazacağım
Kitap başlangıç seviyesindeki arkadaşlar için çok önemli bilgiler içeriyor.
Orta seviyedeki arkadaş için seo bölümünde işe yarar birçok bilgi var.
Arkadaşlar herkes aynı şeyi okuyor ama farklı düşünüyor,
okuduklarınızdan tekdüze şeyler değil farklı çıkarımlar yapın
Diğerlerinden farklı düşünürseniz çok kazanırsınız.
Kıtabı okudum gerçekten bilmediğim şeyleri öğrendim kazancımı kat kat artırabileceğimi gördüm![]()
Allah razı olsun çok ilgili bir arkadaş kendisi, 1 adet kitap alınmıştır.
1 adet satın alındı arkadaş ilgili çok teşekkür ediyorum kendisine, gerçekten yararlı bilgiler var.
Kitabı okudum az önce, belli bir konuya saplanıp kalınmaması ve çok yönlü düşünülmesi gerektiğini güzel bir şekilde açıklamış. Seo teknikleri ve hileleri ise oldukça verimli sonuçlar verecek gibi duruyor. Başlangıç seviyesinde olanlar değil, uzun süredir uğraşanlar içinde faydalı bilgileri içeren değerli bir kaynak olmuş bu kitap. 18 yaşında birisi için iyi bir iş çıkartmış, tebrik ederim.
youtube işine yeni başlıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.Benim için bana kattıkları ise çok önemsemediğim etiket ve SEO kısmı oldu.Açıkçası video yükle,para kazanma aktif et olmadığını anladım youtube işinin.
Çok teşekkür ediyorum hayırlı satışlar diliyorum.
Yeni başlayanlar için oluşturulmuş bir kitap. Tam yorumum bu.
e-book alındı. inceledikten sonra tekrar yorum yapacağım![]()
Satın alındı.
Kandile özel kampanyadan satın alındı
satın alında umarım kazançlarımız da alışveriş kadar hızlı gerçekleşir..
teşekkürler
E-Book Satın Alınmıştır. Teşekkürler..
Kandile özel kampanya için teşekkürler.
1 adet alındı teşekkürler ilgili bir kardeşimiz.
E-Book'u merak ve gelirimi arttırmak için satın aldım. Baştan sonra bire bir okudum, şahsım adına yazmam gerekirse en başındaki cümleden en sonundaki cümleye kadar hepsi ve daha fazlası bilgi hazinemde mevcut. Ama şu bir gerçek ki yeni başlayan arkadaşlar e-book dakileri bire bir uygularsa arkadaşın konuda da belirttiği gibi kazanamaması mümkün değil. Belki günde 2-3 $ kazanır ama uraştıkça taktikleri geliştirdikçe bu kazanç kat kat artacaktır. Hayırlı satışlar diliyorum.
Sürekli olarak E-Booklar Satışa sunuluyor son günlerde. Çok merak ettiğimden ötürü satın aldım açıkcası. Aralarında en mantıklısı bu gibi geldi, ondan bu E-Book'u Satın aldım. İçerisinde var olan her şey hakkında bilgi sahibi olduğumu farkettim. Kısacası benim pek işime yaramadı.
Çünkü biz buradaki bilgileri 3-4 ay boyunca kendi kendimize uğraşarak edindik. Yalnız YOUTUBE işine yeni giren arkadaşlara çok ama çok faydalı olacaktır şüphesiz. Bizim 3 ayda edindiğimiz temel bilgileri, Arkadaş saolsun bir kitapta hepsine yer vermiş. Kısacası bu kitabı alan, çok geç kalmadan daha önce bu alana girmiş arkadaşlara yetişecektir şüphesiz. Kıskandım esasında birazda![]()
Not: Kesinlikle yeni başlayanların almasını öneririm. Yalnız bu işin içerisinde olan arkadaşlara pek önermiyorum, çünkü genel bilgiler mevcut içerisinde..
Neyse hayırlı satışlar kardeşim.
ebook alındı en kısa sürede inceleyeceğim inşallah
Kitap satın alındı teşekkürler.
satın aldım ayrıca yanında hediye verilen ek kaynak kitabı güzel gibi ilk gözüme çarpan kitap çok özenle hazırlanmış.
inceledikten sonra objektif yorumlarımı tekrar yazarım.
Kitabın tamamını az önce okudum . Bu işe yeni başlayacaklara veya başlamış ama bir türlü kazanamayanlara kesinlikle tavsiye ederim.
Bende dahil olmak üzere bu işte belli seviyeye gelmiş arkadaşların edindiği tüm temel tecrübeler kitapta detaylı olarak anlatılmış.
Tecrübe değeri çok büyük bir kavramdır. Çünkü tecrübe edinmek için , emek verilir , zaman harcanır , para harcanır vs vs. Yeni başlayacak arkadaşlar en az 2-3 ay süren bu aşamaları bu kitapla belkide 10-15 dk da geçecekler. Daha sonrada kazanmaya başlayacaklar , tabiki sabır kavramını unutmamaları gerekir , tüm bilgileri kararlılıkla sürekli olarak uygulayıp birazda sabrederlerse kazanacaklarına ben garanti veriyorum.
Ayrıca forumda sürekli konu açıp kazanmak için yardım isteyen arkadaşlar kesinlikle bu kitabı alsınlar bizde kurtulalım bu konulardan. Çünkü bu arkadaşlar araştırmayı , okumayı sevmeyen herşeyi önlerine hazır bekleyen arkadaşlar , bu kitap tam onlara göre çünkü kitapta piyasada dolanan yararlı yararsız bilgilerden en yararlıları bir araya toplanmış , detaylı bir şekilde anlatılmış.
Arkadaş e-booku referans için ücretsiz olarak göndermiştir teşekkür ediyorum.
İlk bakışta gerçekten büyük emek verildiği belli oluyor , bazı e-booklar gibi baştan savma değil detaylı,resimli anlaşılır şekilde hazırlanmış.
Okuduktan sonra içindeki bilgiler hakkında da yorum yapacağım.
E-book a 2-3 dakika göz gezdirdim. Tarafsız olarak yorum yapmam gerekirse; kitapta gerçekten uygulandığı takdirde güzel ve sağlam bilgiler var. Pes etmeden devam edildiği takdirde iyi kazançlar olacaktır ki pes edecek adam zaten hiç bulaşmasın bu işe. Kitapta beğendiğim bir diğer kısım ise detaylı detaylı ince ayrıntıya kadar net şekilde belirtilmesi. Başlangıç seviyesindeki kişiler için bulunmaz bir kaynak olabilir. Kitabı alan böylece forumda çöp konuda açmazBen gerçekten beğendim. Tavsiye ediyorum. Çok yüksek bir para değil zaten.
E-booktan 1 adet alınmıştır.içerik çok güzel hazırlanmış.özelikle yeni başlayan arkadaşlar için yol göstereci olacaktır
Bir adet sıparış verılmıştır emegınıze sağlık çok ılgılı bır arkadaş teşekkürler
E-book inceledim bilhassa yeni başlayan arkadaşlar için çok yararlı bir e-book
detaylı bi şekilde anlatılmış her şey.
Kitap gerçekten olağanüstü , en ince detayına kadar inmiş , çok faydalı bilgiler içeriyor , bilmediğim çok şey öğrendim , tşkler Gürkan hocam ..![]()
Kitap alınmıştır arkadaş sağolsun çok ilgili .Sonuçları yazarım inş zamanla .
Az önce kitapları satın aldım oldukça ağır geldi. İçi bilgi yüklü mübarekEmek var. Gürkan kardeşim oldukça yardımcı oluyor sağolsun. Pişman olmayacağıma adım gibi eminim kitapları aldığım için. Tavsiye de ederim kardeşimi. Okuduktan sonra buraya kitap hakkında yorumlarımı yazacağım. Herkese iyi günler. Bol kazançlar dilerim. Gürkan sana da hayırlı satışlar kardeşim. Eksik olma.
Sanalpazar üzerinden 1 adet alınmıştır. Ödeme onaylanmış olup geri dönüşüm beklenmektedir.