Herkes kolay izlenim alsın :)

• Kullanıcı Tural Abiyev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
Benzeri izlenim siteleri vardır.

Mesela videobash.com (günlerce denedim izlenim yansımadı).
funnyjunk.com (10 000 izlenim yazıyo ama ytde 100 zor yansıyo)

Benim size önerdiğim break.com yt linkini atar atmaz video ekleniyo. kategori ve etiketi, en önemliside başlığı ayarlayın iyi izlenim alcaktır. Break.com en iyi funny video yayınlama sitelerindendir. Ayrıca breka video yükleyip reklamlardanda para kazanma var. O farklı iş. Ben 24 saatte 10 000 izlenim aldım bi videodan ve tüm izlenimler yansıyo youtubeye.

Ayrıca videoyap.com kullanıcısı olduğum için site sahibine bildirdim bot istek bölümünden. Ve şimdi break.com videolarınıda videoyap.com ile çeke bilirsiniz. Nete düşen komik olaylar felan en çok break.com a düşüyo sonra diğer sitelere :D

ttyy6.png

ben aylik aliyorum. günlük video limitimide 450 yaptım. günlük 450 otomatik ve istediğim kadarda manuel ekliyorum. genel olarak memnunum
ben youtube tan kendi devre dışı olan kanallarımı çekicem yeni hesaplara . açıklama başlık etiket olarak toplu çekim yapıyo mu

Break.com'da çok video imledim zamanında, break'ta 10k lardayken YT'de 1200 izlenme felan olmuştu.
Ben bıraktım video imlemeyi break.com funny ve videobash hiç yansımıyor.

Senin videon izlenmiştir belkide, getirisi oldumu o videonun ona bak derim.
Çünkü imleme sitelerinde funny hariç break ve videobash'te reklam çıkmıyor.

Break.com'da çok video imledim zamanında, break'ta 10k lardayken YT'de 1200 izlenme felan olmuştu.
Ben bıraktım video imlemeyi break.com funny ve videobash hiç yansımıyor.

Senin videon izlenmiştir belkide, getirisi oldumu o videonun ona bak derim.
Çünkü imleme sitelerinde funny hariç break ve videobash'te reklam çıkmıyor.

evet izlenimler yansıyo bende tam tamına. partnerli kanalımda izlenim başı ödemede yansıyo.

---------- Mesaj saat 18:25:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:24:57 civarında gönderildi. ----------

ben youtube tan kendi devre dışı olan kanallarımı çekicem yeni hesaplara . açıklama başlık etiket olarak toplu çekim yapıyo mu

evet kanal çekme var

evet izlenimler yansıyo bende tam tamına. partnerli kanalımda izlenim başı ödemede yansıyo.

partnerlikse birşey diyemem ama normalde YT'ye çok az yansıyor yada hiç yansımıyor izlenimler.
Çok video imledim ordan biliyorum.
Ama herkes birkaç video imleyip deneyebilir, sonuçta zor birşey değil.
En kolay imleme sitelerinden birisi break.

Partnerlerde yansır zaten. Bazı sorularım var.
1 - Hangi Partneri yada Partnerleri kullanıyorsunuz?
2 - 1K View'e kaç dolar kazanıyorsunuz?
3 - Ödemeleri hangi yolla ve ne kadar zamanda alıyorsunuz?

Cevaplarsanız sevinirim :)

benzeri kaliteli imleme sitesi varmı kullanan, çok işe yarıyor ilk etapta. bu stumpleupon işe yararmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri