Herkes laptopları hakkında yazsın

hp pavilion dv6 3102et i5 cayır cayır yanıyor fan sesinden müzigin sesini duyamıyorum bazen :D . Onun dışında ssd ile performans bakımından sıkıntısı olmuyor

compaq slt 286 kullanıyorum intel atom işlemci 32 mb ram 20 gb hdd yetiyor şimdilik :D

HP Pavilion g6 ısınma sorunu dışında gayet memnunum

Hp pavilion g6 marka laptopu google mail açaraken hesap onayına takılması yüzünden sınırım bozuldu O ankı sınırle laptopa bir ıkı yumruk vurdum birde jarz kaplosu ile vurdum bir ıkı tuşu kuruldu Şimdi laptop 6gb ram i 2gb gösterıyor Arada sırada monıtore görüntü vermiyor Ana kart da çatlak vs varmı dıye konrtol etmek ıcın içini açayım dedım ana kartı çok acayıp yerleştirmişler işi bilen biri ancak açar gerçi pek açılcak gibi durmuyor ama :D Uzun lafın kısası atalarımızın dediği gibi Öfke ile kalkan zararla oturur

msi ge70 apaçi var ama şöyle acil satlık pc satmak isteyen varsa özelden görüşelim alayım :D

Asus N56VZ-S4283H

Menteşesi kırıldı şimdide şarj aleti bozuldu çabukta ısınıyor almayın :D

[MENTION=15042]EmnGry[/MENTION] bende de w7 yüklüyken ısınıyordu.w8 yükleyip sitedeki driver ları yükleyince ısınma sorunu kalmadı

samsung R530 2009 yılında almıştım maşallah 6 yılda sadece 1 kez format yedi ;)

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam win8 vardı zaten aldığımda, fan tozlanmış heralde temizletsem düzelir ozaman.

Hp probook 4510s

Lol oynarken yandan skype açamayan 2gb ram,
Soğuk gecelerde içinizi ısıtacak kasa ve fan,
Günler süren renderlar,
Açılmayan after effects..

msi ge60 iki yıl önce aldım beni daha uzun yıllar götürür tek sıkıntısı oyun oynarken çok ısınıyor fanı açınca masaüstü bilgisayar kadar ses çıkarıyor

şimdiki dell inspıron 1420 ılk bılgısayarım8 yıllık bılgısayar
bılgısayar kullanmayı bununla ogrendım donma ısınma ne ararsan var
alacagım bılgısayar monster abra a7 v3.2

Hp pavilion g6 marka laptopu google mail açaraken hesap onayına takılması yüzünden sınırım bozuldu O ankı sınırle laptopa bir ıkı yumruk vurdum birde jarz kaplosu ile vurdum bir ıkı tuşu kuruldu Şimdi laptop 6gb ram i 2gb gösterıyor Arada sırada monıtore görüntü vermiyor Ana kart da çatlak vs varmı dıye konrtol etmek ıcın içini açayım dedım ana kartı çok acayıp yerleştirmişler işi bilen biri ancak açar gerçi pek açılcak gibi durmuyor ama :D Uzun lafın kısası atalarımızın dediği gibi Öfke ile kalkan zararla oturur
hocam kablolar falan çıkmıştır montör açın siz içini :D

https://www.youtube.com/watch?v=txH0U_eziaI

şu videoda anakarta kadar açmış ram slotlarını da kontrol edin ama işi pek blmiyorsanız her vidadan sonra fotoğraf çekin valla ne nerden çıktı zor bulamazsınız :p sinire gerek yok hocam o kadar hep bu Amerikanın oyunları :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri