Herkes Ücretsiz Netflix Hesabı Açsın!

Hasnicktir

Yasaklanmış
Web sitesi
cepportal.blogspot.com
Son zamanlarda forumumuzda Netflix hesaplarının satıldığını, ancak bunun çok basit bir yolla alınabildiğini belirtmek istiyorum.
Free alınan bir hesabı satmanın doğru olmadığını düşünüyorum.

Nedir Bu Netflix?

Amerika'da hayatına bir DVD kiralama şirketi olarak başlayan Netflix,
DVD sektörünün yavaşlamasının ardından çevrimiçi video içerikleri yayınlamaya başlamıştı.
CES 2016'da yaptığı açıklamayla birlikte Netflix tüm dünyaya açılma kararı aldı.
Türkiye'de de yayına başlayan Netflix ilk 1 saatte 7000'in üzerinde üyeye ulaştığı belirtildi.

Üyelik kapsamındaki kullanıcılar çevrimiçi olarak Netflix'in arşivinde bulunan dizi ve videoları izleyebiliyor.
Netflix'in ardından Amazon Prime , Hulu gibi birçok çevrimiçi video izleme sistemi daha ortaya çıktı.
Son olarak YouTube da YouTube Red'i ortaya çıkartıp rekabete dahil oldu.

Cookies (Çerezler) Nedir?

Çerezler: bir web sayfası ziyaret edildiği zaman tarayıcılardaki kullanıcıların depolandığı küçük dosyalardır.
Kişilerin web siteleri üzerinde aradıklarını tarayıcı geçmişinde kayıt tutar.
Site üzerindeki hareketleri tarayıcı kayıtlarında tutarak bir web sitesine izin verir.

Cookies Çerezler Hangi Platformlarda Kullanılıyor ?

Üyelik gerektiren sitelerde;
Üyelik gerektiren sitelerde bize kullanım kolaylığı sağlarken zararlarıda vardır.
E-ticaret sitelerinde;
Cookieler e-ticaret sitelerinde yarım bıraktığı sepetinizini hatırlaması içinde kullanılır.
Reklam gösterimlerinde;
Cookieler ayrıca bize ilgi alanlarımıza göre reklam gösterilmesi sağlayan araçlardandır.
Gün içerisinde hangi sitelere giriyoruz, girdiğimiz sitelerde nelere tıklıyoruz,
e-ticaret sitelerinden neler bakıyoruz hepsi çerez olarak kaydedilir.
Kaydedilen bu çerezler ilgi alanlarımıza göre bize reklam gösterilmesini sağlar.

Ve gelelim asıl konuya Netflix nasıl ücretsiz kullanılır ?

Cookies kullanmak için öncelikle;
google chrome da EditThisCookie eklentisini yüklemeniz gerekiyor.

Ardından seçmiş olduğunuz bir cookie kopyalayacaksınız.
İndirdiğiniz cookie eklentisine giriş yapıyorsunuz.
İmport cookie basıyorsunuz, kopyaladığınızı yapıştırıyorsunuz.
Tik işaretine basıyorsunuz.
Sayfayı yeniliyorsunuz.
Önünüze abonelikler geliyor bir tanesini seçiyorsunuz ve dizi izlemeye başlayabilirsiniz.

Peki güncel Cookies nereden bulabiliriz ?

Yapamayanlar için video da paylaşıyorum.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=MBMi1izqIKg

2. Yöntem

Cookie yöntemi son zamanlarda işe yaramayan kodlardan dolayı can sıkıyor olabilir.
Bu yüzden size ikinci yöntemi de belirtmek istiyorum.
Fake sanal hesap kartı ile ip değiştirerek kendinize sınırsız hesap oluşturabilirsiniz.
Forumda satış yapan arkadaşlarda bu yöntem ile satış yapmaktadır.
Konu hakkında mesuliyet bana ait değildir.
Kolay gelsin :)

Son düzenleme:
Netflix ilk uyelikte kredi karti bilgisi istiyor. Kuki muki kurtarmaz gibi geliyor bana :)

Anlattıklarınızı yaptım ancak sayfayı yenilediğimde netflixte herhangi bir değişim olmuyor. Giriş istiyor.

bu yöntem çalışıyor ama sürekli Cookies yenilemek zorunda kalıyorsunuz uğraştığınıza değmez,forumda 3 TL ye satan arkadaşlar var alın onlardan keyfinize bakın :)

Cookie eskiden çalışıyordu ama şimdi çok sorunlu ve sık kapanıyor. Satan arkadaşlar cookie şeklinde satmıyor ki manuel olarak açılmış deneme hesaplarını satıyor.

netflix sanal kart ve farklı ip sayesinde birden fazla üyelik açılabiliyor. Ama aynı şekilde blu tv gibi sistemlerde işe yararsa güzel bir paylaşım teşekkurler.

3 TL gibi bir miktar için kırk takla atmaya gerek yok. Onun yerine oturun 2 makale yazın 10 tlden satarsınız. :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri