Herkese Bedava Domain Sakın KAÇIRMAYIN!

Dksy

Yasaklanmış
Web sitesi
www.erdalozdemir.com
Merhaba Arkadaşlar :

Domainler .tk .cf .ml .ga .gq olup Premium Domainlerdir, 1 Dakika İçinde Aktif Olmaktadır ÜCRETSİZDİR.
Reklam Firmaları Ve Seocu Arkadaşların Kaçırmamalarını Tavsiye Ederim.
Ücretsiz Domain Almak İçin Buraya Tıkla
Şimdiden Hayırlı Olsun Dilerim.

spete ekleyince 15 tl felan diyor ?

aldım bir adet

Son düzenleme:
Birde Bunu alınca alan adı harici, hostin varmı? yoksa onuda başka yerden ücretsizmi temin ediyoruz ?
site adı 1 yıl ücretsizmiş

www . google . ** :D artık bir google sitem var beyler. Almamış kimse, Belki bir gün lazım olur kalsın bakalım kenarda köşede.

Merhaba Arkadaşlar :

Domainler .tk .cf .ml .ga .gq olup Premium Domainlerdir, 1 Dakika İçinde Aktif Olmaktadır ÜCRETSİZDİR.
Reklam Firmaları Ve Seocu Arkadaşların Kaçırmamalarını Tavsiye Ederim.
Ücretsiz Domain Almak İçin Buraya Tıkla
Şimdiden Hayırlı Olsun Dilerim.

Orjinal Sitesi bu: Freenom.com

burdan alırsan sorun olmaz domainler elden gidebilir.

Bunca senedir web işleriyle ilgileniyorum. Ne olursa olsun domain ve hostingin ücretsizinden kaçınacaksın kanımca. Ben şahsen böyle yapıyorum. Ver parası neyse 20-30 TL paşalar gibi hizmetinden yararlanan. Zaten senelik ücret. Haa bazı şeyleri denemek, öğrenmek adına kullanacak olanları tenzih ediyorum.

Arkadaşlar freenomda çok defa domainim kapandı,bu yüzden fazla tavsiye etmiyorum.Yeni başlıyanlar deneme yapabilirler...

Ama ciddi proje kuracak olanlar 20 liraya domain alıp + büyük firmaların sponsor hizmetlerinden yararlanabilirler..

Veya hiç param yok diyorlarsa blogspot açabilirler,hafife almayın :D

Arkadaşlar BU DOMAİNLER sadece reklam ve seolarda kullanılır diyorum zaten hepimizin normal domainleri yokmu ? sanırım ben durumu anlatamadım :)
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]; dogrudur hocam burasıda aynı hizmeti uzun zamandır veriyor.

bence de Freenom.com sitesinden almak en mantıklısı. domain popüler olursa diğer türlü sıkıntıya girebilir.

Hocam bu domainlerin popülaritesi nadir olur o yüzden biz reklam ve seocular işimiz bitince cöp yaparız.
Com gerisi hikaye felsefesi.

tamam da hocam diyelim ki 1 yıl doldu domain elinden alındı. sonra bu domaine yaptığın tüm seo çalışmaları çöp olacak.

tamam da hocam diyelim ki 1 yıl doldu domain elinden alındı. sonra bu domaine yaptığın tüm seo çalışmaları çöp olacak.

Yıllardır Tk zaten kullanmıyormuyuz, kim neden niye elimziden aldı ? baktınız çok iyi gitti zaten 1 sene sonra belli ücrete domain tekrar sizde.
Bu tip domainler register edilir ve 365 gün sonra 01 -35 dolar arası o firma tarafından size sunulur.
Com nasıl register edip 1 yıllık alıyorsak, bu domainlerinde register süreci aynı işler.
Bizler genelde işi bitince cöp olarak kullanırız dahasıda olmaz, zaten işi bilen adam da bu uzantıları reglemez.
Çok bilmişlik yapmak istemem ama benim dogrum budur, çıkar bir arkadaşımız kendi düşüncesini paylaşır elbette o yoruma, düşünceye saygı duyarız amenna.

İlave: Tk Veya Diğer Uzantılara Seo Olmaz, Bu Domainler Seo da Kullanılır.

Son düzenleme:
Yıllardır Tk zaten kullanmıyormuyuz, kim neden niye elimziden aldı ? baktınız çok iyi gitti zaten 1 sene sonra belli ücrete domain tekrar sizde.
Bu tip domainler register edilir ve 365 gün sonra 01 -35 dolar arası o firma tarafından size sunulur.
Com nasıl register edip 1 yıllık alıyorsak, bu domainlerinde register süreci aynı işler.
Bizler genelde işi bitince cöp olarak kullanırız dahasıda olmaz, zaten işi bilen adam da bu uzantıları reglemez.
Çok bilmişlik yapmak istemem ama benim dogrum budur, çıkar bir arkadaşımız kendi düşüncesini paylaşır elbette o yoruma, düşünceye saygı duyarız amenna.
evet anladım hocam. haklısınız. kullan at hesabı. size iyi çalışmalar dilerim.

İlave: Tk Veya Diğer Uzantılara Seo Olmaz, Bu Domainler Seo da Kullanılır.
bir de hocam google algoritmalarını anlamak için bu domainler üzerinde testler yapmak iyi midir? google bu domainleri com, net , org kadar önem veriyor mu sizce?

bir de hocam google algoritmalarını anlamak için bu domainler üzerinde testler yapmak iyi midir? google bu domainleri com, net , org kadar önem veriyor mu sizce?

Şimdi ben com ve net diyecem bazı seocu arkadaşlar bana katılmıyacak eminim.
Com ve Net dışında üst sıralara çıkan uzantılar görmedim. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri