GokhanDuman
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.gokhanduman.net
Çok daraldım bu kahretsin ki hayattan ama eşim canımın içi yüreğim en fazla hayat'a bana bağlayanım oldu. 2. kez düşük tehlikesi geçirdi ve bir kez daha olsun çocuğum hayata bağlandı. Anne baba desteği olmadan evlendiğim bu dünyada 50bin tl borcum varken bir anda 70 bin tlye çıktı anlam veremedim avukat masrafı şuydu buydu herşey üst üste geldi. Sigortasızım işsizim eşimde aynı şekişde işsiz ve sigortasız düşük tehlikesi yüzünden hastaneye yatırdım 400 tl param varken 810 tl olarak fatura kesildi ve ödeyemediğim için hastanede mahsur kaldik ve çikiş verilmedi ama herşeye rağmen eşimin gülüşü benim herşeyim oldu hayata bağlanma sebebim oldu. Yıkıldım kaç kez ama sayesinde toparladım herşeyi yine sabrettim. Allah kimseye ne eşinin , nede evladının bir acısını göstermesin inşallah.
Herşeye rağmen beni yarı yolda bırakmayan eşimin can ruhumun bana Rabbimin lutfü olduğunu düşünüyorum ve kimseye bu tür dertler vermesin Rabbim.
Herkes sağlıklı ve iyi bir yıl geçirsin..
Herşeye rağmen beni yarı yolda bırakmayan eşimin can ruhumun bana Rabbimin lutfü olduğunu düşünüyorum ve kimseye bu tür dertler vermesin Rabbim.
Herkes sağlıklı ve iyi bir yıl geçirsin..