Herkese Elveda !!!

Yolun açık olsun senin gibi adam gibi adamların gitmesine üzüldüm

Hakkınızda hayırlısı olsun hocam. Yolunuz açık olsun.

Pek samiki olmasamda bu forumda sayili saygıdeğer kisilerden birisiydiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

abi seninle 1,5 yıldır tanışıyoruz, çok yardımın dokundu bana hakkım varsa helal olsun, yolun açık olsun

bırakıyor musunuz bu işi

Yolun açık olsun Crash, Funny efendisi (:

Bende bırakacam öyle gözüküyor, en çok taktığım olay millet hunharca kanal basıp para basarken benim işte temiz kanal olsun 10-15 tane olsun az getirsin temiz getirsine verdiğim vakte (:

genede şükürler olsun..

hqdefault.jpg

Bu foto herşeyi anlatıyo ::D

Yolun açık olsun abi,verdiğin kategoriler sayesinde bu forum halen ayakta :)

yolun açık olsun.yıllardır geçim yaptığımız yt sonlandı gibi bişey 5 aydırda gözümüz kör oldu kendimizi kandırıyoruz ne kadar temiz ve titiz çalışsakta boş forum sitesi yt bile bit pazarına döndü gördüğümüz üzere ve site yönetimide destek yerine çözüm yerine adamlar sitede ikinci el eşya yiyecek herçeşit ürün satmaya başladı bu olayda hop kardeşim burası yeri değil dur diyen adam yok sadece gülüyorum.bota kanal bağlayıp aynı videoyu farklı isimlerle yüzlerce video gönderen g.v lar şimdi bir yerine bişey sürsünler.

Car crashi funny...
Her gördüğümde istemsiz gülerdim. Kategori isteyen veya yeni başlayan elemanların konularında gözümde senin mesajını arardı elbet. :)
Yolun açık olsun. Hayatında başarılar dilerim.

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] bu sefer güldürmedin

Hayatta başarılar üstad,
Yolun açık olsun...

yolun açık olsun..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri