Herkese Elveda !!!

Abi inan üzdün beni şuanda forumda en fazla sevdiğim kişilerin başında geliyorsun.Allah yolunu açık etsin.Hakkım varsa helal olsun sende hakkını helal et abi.

):

tamanes

bende bayagıdır bıraktım kardesım allah senınde benım gıbı yolunu acık eder ınsallah koca 5 seneyı youtube ve bu form da tukettık herkese hakkım helal olsun hadı kalın saglıcakla dıyorumm .artık vıdeo seyredıcem sadece

car crash , funny :( yolun açık olsun abi

Güle güle hocamda nereye?
Daha car crash, funny, fail felan kanallar açıcaktık.
:D

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] car crash funny haricindeki kategorileri pm bekliyorum :D

Bir yildiz daha kayiyor bizimde birakma zamanimiz geldi anlasilan...

Hakkim varsa helal olsun hocam sizde hakkinizi helal edin kategorilerinizden faydalandigim olmustur :D

Yolunuz acik olsun foruma ugramayi unutmayin.

Mobil mesaj yazim hatalari icin uzgunum.

Yolun açık olsun hocam realda başarılar bende 5 aydır 5 kuruş kazanmadım ama pes etmedim. arada uğra hocam bide pm den bi kaç kategori at bari gider ayak
Car crash funny diyecek bak :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
yolun açık olsun hocam.

edit: kategori pmlerinden bana da çıkarsa alırım bir dal :D

Vallahi ben de alırım güzelinden bir kategori :)
Hocam Allah'a emanet ol, hayatında başarılar dilerim..

helali hoş olsun abi. özgüne geçmekle en doğru tercihi yapmışın [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] :D :D :D :D

hocam onaysız üye iken beni her yorumunuzda güldürüyodunuz umarım allah'ta sizi güldürür :)

Hakkımız varsa helal olsun üstad. Sen yinede gir ara sıra foruma muhabbetini et :) Kategori öner.

Valla bende spamı bırakacak ve tamamen özgünle uğraşacak durumlara geldim bu ara. Biraz daha uğraşıcam ama daha temiz olacak. Yoksa bu iş böyle gitmez. Elde kaldı 50-60 kanal. Onlarda günden güne patır patır kapanıyor. Çalışma isteği yok. Son bir kaç aydır içerden yiyoz valla. Bir şey kattığımız yok. Keşke Serkan zamanları özgün tutturmuşken spamlada uğraşsaydım biraz. En azından 1-2 sene daha kazanmış olurdum..

Hakkında hayırlısı..

Bu forumda hiç muhabbet etmeden sempati duyduğum 3-5 kişiden birisin abi :) Özgün kanalını forumda paylaşırsan her girdiğim kanalımla abonen olurum. Aslında iyi fikir özgün arkadaşları desteklemek için :)

Diğerleri Daralll,Serkanyt ve Webscripti. Hepiniz iyi insanlarsınız.

2013 te [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] yada ilk tanıdığımız muslare06 ile tanıştığım spam macerasına bugün itibari ile son vermiş bulunuyorum.Öncelikle Allah ondan razı olsun,hayatımı yeni baştan şekillendirmem için bana yol gösterdiği için..Hakkınızı helal edin,sizden yanada hakkım varsa helal olsun arkadaşlar..Yolunuz açık olsun,rabbim yar ve yardımcınız olsun...benden buraya kadar...

not:kategori soran arkadaşlar için....car crash,funny iyi kategorilerdir :) ...SON :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri