YTCEO
Yasaklanmış
Merhaba , Öncelikle herkese son 2-3 ayda yaşanan olumsuz durumlar için geçmiş olsun diyorum bunların içinde bende varım.Yaklaşık 6 Senedir Youtube platformunda yayıncıyım ve son 3 senedir bu işten ekmek yiyordum , yiyordum diyorum çünkü adsenseye yönelik bu operasyonlar benide etkiledi hemde anlatılmayacak cinsten bu arada kendimi tanıyıtım biraz 22 Yaşındayım Mersinde ikamet ediyorum kendime ait Reklam Ajansı mevcut daha çok Youtube üzerine çalışıyorduk. Google her zamanki gibi yeni bir algoritma çıkartarak spamcıları ortadan kaldırmaya yönelik bir çalışma yapıyor bu sefer ciddi adımlarla geliyor botları olsun algoritması olsun inanılmaz bir çalışma çıkartıyorlar.İşin aslına gelirsek spamcılar biterse Google Şirketinin işleride biraz olsun kötüye gider Spamcı deyip yabana atmamak lazım Google kazançlarının %10 - %15 arası etkileyen birşey bu dünyanın heryerinde milyonlarca spamcı var bana kalırsa google amacı youtube biraz olsun çöplüğe çeviren ( Günde binlerce kanal açanlardan söz ediyorum) insanlardan arındırmak ve nefes alınacak bir hale getirmek spammın biteceğini hiç düşünmüyorum şuan sadece bende bekleme aşamasındayım İnşallah bu kıyımında biran önce bitmesini istiyorum bir yandanda yeni bilgiler öğrenmeye devam ediyorum bunlarıda burada sizinle paylaşmaktan kaçınmayacağım.Umarım sizde beni aranıza alıp sımsıkı bir bağ olur aramızda toplantılar veya konferanslar verebiliriz forumda.
Herkese iyi Forumlar.!
YTCEO
Herkese iyi Forumlar.!
YTCEO