Herkese Müjde (AKK)

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Webtekno'da gördüğüm bir haberi aynen yazıyorum

Türkiye’de sert şekilde uygulanan Adil Kullanım Kotası’nı ortadan kaldırılacağı müjdesini veren yeni ortak şirket, tüm internet kullanıcıların dertlerine deva olacak.

Günümüzde her ne kadar hız sorunları bir nebze de olsa aşılmış olsa da Türkiye’deki tüm internet kullanıcıların ortak sorunu kullanımdan sonra internetinizin leş biçimde yavaşlamasını sağlayan AKK, yani Adil Kullanım Kotası olmuştur. Artık bunun farkına varan ve harekete geçmeye hazırlanan Turkcell Superonline, Vodafone Net ve Türksat Kablo Net ile Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği’ne üye olan diğer tüm şirketlerin aldıkları ortak kararla bu servislerin bünyesinde ortaklık sağlayacak bir altyapı şirketi kurulacağının müjdesi verildi.

Bu bağlamda Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Vodafone CEO’su Gökhan Öğüt, Türksat Genel Müdürü Cenk Şen ve TELKODER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ata Arıak’ın katılımı ile gerçekleşen toplantıda atılan tarihi adımla Ortak Altyapı Şirketi (OAŞ) kurulacağı müjdesi verildi.

Kaynak: http://www.webtekno.com/mujde-turkiye-de-akk-resmen-ortadan-kalkabilir-h18947.html

http://shiftdelete.net/akk-cozecek-fiber-sirketi-kuruluyor-73784

Son düzenleme:
Şirket kuruluyor ama bugün yapılan toplantıda akk sorularını yanıtsız bıraktılar geçiştirdiler, akk'ye bi etkisi olmayacak gibi

8c40780c442edd2067abafa2faba1a8d.png

Hicbisey olmaz akk ye bosuna umitlenmeyin

yav gene parasını çıkartırlar alıştı millet buna, çıkarıcaz diyorlar ama bi bakıyorsun fiyatlar zamlanmış hayal bunlar :p

para hırsı

boşuna sevinmeyin böyle bir şey olmaz hadi oldu diyelim başka yersen acısını çıkartırlar

hit çekmek için yazılmış haber 1 gram gerçeklik payını geçtim ortada söylenmiş söz yok.

linki de kaldırın da boşa prim vermeyin.

haberden az çok anladığım olay şu. Bu şirketler ortk altyapı kullanacak. Yani bu demek oluyor ki x bir şirket alt yapı yapıyoru b şirketi kullanamıyordu. Oda ayrı bir hat çekiyordu. bu nedemek oluyor 5 şirket varsa 5 ide ayrı ayrı hat çekmek zorunda kaıyordu. Ama yapılan anlaşmada 1 hat çekilecek ama 500 şirket o hattı kulananabilecek. Aynı olay bazistasyonlarında da geçerli sanırsam.

Ben nedense yerli firmaların hiç birine güvenmiyorum. Google gibi büyük firmaların uzaya uydu yollayıp uydu üzerinden internet bağlatmasını bekliyorum. Sıfır sansür ve full özgür internet.

yalan dolan görene kadar hiç bişeye inanmam bu ülkede.

Ortak şirket diyor. Yeni bir firma kurulup mu bu hizmet verilecek

hiç sanmıyorum ben akk'yi kaldıracaklarını bu kafadaki insanların anca akk'siz paket koyarlar 2-3 kat fiyat farkına

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri