Herkese Ücretsiz VDS!

ip ler byük bi ihtimalle spamdadır yada blacklist herneyse. O ip lerden yükleme yaptığınız kanalların kapanma riski çok yüksek olur. Kullanacaklar buna dikkat etsin.

Uzak masaüstü ile bağlanamıyorum yani pc adı yerine ip yazmıyacakmıyız. Herşey tamam sanırım bağlantıyı nasıl yapıcam.

ip ler byük bi ihtimalle spamdadır yada blacklist herneyse. O ip lerden yükleme yaptığınız kanalların kapanma riski çok yüksek olur. Kullanacaklar buna dikkat etsin.

[MENTION=340]Vbully Plus[/MENTION] sende böyle spama düşme gibi bir sorun varmı izleniyormu videolar?

Uzak masaüstü ile bağlanamıyorum yani pc adı yerine ip yazmıyacakmıyız. Herşey tamam sanırım bağlantıyı nasıl yapıcam.

bağlan diceksin ip yazıp sonra pcye baglanacak administrator yaz kullanıcı adı bölümüne şifre bölümünede mailine gelen şifreyi yaz bağlan

Hesabımı Askıya Aldılar.Adres Bilgilerimi Ödeme Planını Belirlememi Söylediler.

herseyi yaptm javayı güncellemek ıcın cıktım geri girdigmda
Your user account is suspended. Please contact our customer support for more information
dio :S

arkadaşlar mail kabl etmiyor nasıl ücretsiz domain alcaz site vermişiniz ama yapmadım yardım edebilcek varmı ?

Daha vps bile oluşturmadan hesap kapandı :D
Boşverin neyse yinede bu konudan bu webhost sitesini öğrenmiş oldum çok işime yarayacak.

Your user account is suspended. Please contact our customer support for more information.

Arkadaşlar 10 gündür binlerce video indirip yükledim bi sikinti çikmadi.

Yine bazilarinda 3. Eşleşen çikti.

Başkada bi sikinti çikmadi yani..

Arkadaşlar 10 gündür binlerce video indirip yükledim bi sikinti çikmadi.

Yine bazilarinda 3. Eşleşen çikti.

Başkada bi sikinti çikmadi yani..

valla bilmiyorum hcam belki +90 telefon girdiğimizdendir
ben 2 tane açtım biri 2 dakka biri yarım saat sonra kapandı

hocam siteye kayıt oldum bağlantıyıda kuruyorum ama şifre mailime gelmedi giriş yapamıyorum ne yapmam gerekiyor anlamadım da bi yardımcı olsanız...

Bu Vds'ye freemake adlı indirme programını kurunca aşağıdaki resimdeki hataları alıyorum. Sizce sebep nedir?

Bu Vds'ye freemake adlı indirme programını kurunca aşağıdaki resimdeki hataları alıyorum. Sizce sebep nedir?

2 seçenek var ya pcde net fremework yüklü değil ya da program sistemle düzgün çalışmıyor. ( 32 ve 64 bt muhabbeti )

Sorunun cevabı bu değil. VIC var ufak bir eklenti windows için. Sistem sürümü neyse onu indirip yükleyin düzeliyor.

Zaten bağlantı linki var fotoğrafta. Oraya tıklayın uygun sürümü yükleyin.

Bir speed test sonucunu atabilmeniz mümkün mü ?

Ortalama 1.5 mb ile işlem yapabiliyorsunuz.Ücretsiz bir vds için iyi bir hız.

356d1374866610-herkese-ucretsiz-vds-adsiz.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri