Şifrenizin minumum 8 karakter, en az bir küçük bir de büyük harf ve rakam içermesi gerkiyor.
Örnek şifre: Abc123de
Teşekkürler Hocam İlginiz İçin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şifrenizin minumum 8 karakter, en az bir küçük bir de büyük harf ve rakam içermesi gerkiyor.
Örnek şifre: Abc123de
ip ler byük bi ihtimalle spamdadır yada blacklist herneyse. O ip lerden yükleme yaptığınız kanalların kapanma riski çok yüksek olur. Kullanacaklar buna dikkat etsin.
Uzak masaüstü ile bağlanamıyorum yani pc adı yerine ip yazmıyacakmıyız. Herşey tamam sanırım bağlantıyı nasıl yapıcam.
Your user account is suspended. Please contact our customer support for more information.
Daha vps bile oluşturmadan hesap kapandı
Boşverin neyse yinede bu konudan bu webhost sitesini öğrenmiş oldum çok işime yarayacak.
Arkadaşlar 10 gündür binlerce video indirip yükledim bi sikinti çikmadi.
Yine bazilarinda 3. Eşleşen çikti.
Başkada bi sikinti çikmadi yani..
Bu Vds'ye freemake adlı indirme programını kurunca aşağıdaki resimdeki hataları alıyorum. Sizce sebep nedir?
Bu Vds'ye freemake adlı indirme programını kurunca aşağıdaki resimdeki hataları alıyorum. Sizce sebep nedir?
2 seçenek var ya pcde net fremework yüklü değil ya da program sistemle düzgün çalışmıyor. ( 32 ve 64 bt muhabbeti )
Bir speed test sonucunu atabilmeniz mümkün mü ?
Ortalama 1.5 mb ile işlem yapabiliyorsunuz.Ücretsiz bir vds için iyi bir hız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.