Herkese Ücretsiz VDS!

Ortalama 1.5 mb ile işlem yapabiliyorsunuz.Ücretsiz bir vds için iyi bir hız.

356d1374866610-herkese-ucretsiz-vds-adsiz.jpg

Teşekkür ederim :)

Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum kapanan kanalım olmadı.Spama düşmemek için kanal başı 200 den fazla video atmadım.

Olabilir bununda etkisi vardır mutlaka. 30 kanalı 2-3 günde açtıydı ama bende de bazen oluyor spam. Aynı videoları 4/5 kanala atarsam oluyor genelde.

Dostum Console menüsünden consol bağlantısını alırken şu hatayı alıyorum. Nedir bu? Nasıl çözecez?

Application Blocked by Security Settings

Name: VncViewer
From: .....

Your security settings have blocked an application from running w,th an insecure or expired jire.

EDİT: Gerek kalmadı.
"Your user account is suspended. Please contact our customer support for more information."
Üyeliği iptal etmişler.

Arkadaşlar 2 hesap açarsanız 1i kapanır son açtığınız devam eder. Ben 3 haftadır sorunsuz kullanıyorum 1.5mb ile indiriyor 1mb ile upload yapıyor sorunsuz 14 gün sonunda tekrar açıyorum -- Fremake download içinde Framework 3.5-4 indirin

arkadaşlar dün gece vds hesabı açtım bugün suspended edilmiş hesap..

gelen mailde sebep olarak aşağıdakiler yazmakta.
* False personal information (including address)
* False information regarding payments and use of unauthorised payment methods
* Inapproriate use of service (please see our AUP here: UpCloud)

bende başlangıç ekranında kalıyo
windows is starting up da geliyormu yoksa bi sıkıntı var serverda acaba
bilgisini olan yarnm ederese sevinirim

arkadaşlar o server secme ekranında 64 bir ı secın demıssınız benım bılgısayar 32 bit. onla bı alakası varmı ? bende 64 bit ımı seceyım yoksa 32 bit ımı ?

Arkadaşlar 2 hesap açarsanız 1i kapanır son açtığınız devam eder. Ben 3 haftadır sorunsuz kullanıyorum 1.5mb ile indiriyor 1mb ile upload yapıyor sorunsuz 14 gün sonunda tekrar açıyorum -- Fremake download içinde Framework 3.5-4 indirin

Diyelim ki VPS imiz var nasil indiricez videolari ve nasil yukliycez? script flan bisi mi var? yazdiklarinizdan pek anlamadim.

Tesekurler....

Diyelim ki VPS imiz var nasil indiricez videolari ve nasil yukliycez? script flan bisi mi var? yazdiklarinizdan pek anlamadim.

Tesekurler....

programla;

Free youtube downloader ile kanalı indiriceksin
free youtube uploader ile yükleyeceksin bu kadar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri